ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9
UDI19
CSU

Afscheid van selectiespelers op Voetbalgala

Afscheidswedstrijd op UDI-DAG met ex-Profs voor William van der Steen en Fabrizio Marcucci. 
Van blessureleed, technisch directeur bij NAC  tot een positie bij Boxtel 12, zijn de uiteenlopende redenen van het afscheid van een aantal selectiespelers bij UDI’19. Voor William van der Steen en Fabrizio Marcucci zal op de open dag van UDI’19 op zaterdag 19 augustus, een speciale afscheidswedstrijd worden georganiseerd, waar ze samen met (ex) profvoetballers hun laatste wedstrijd spelen. Earnest Stewart, Marc van Hintum en Richard v.d. Boogaard stellen het team met de profvoetballers samen.

Vrijdag 2 juni jl. hield de Supportersclub en Activiteitencommissie van UDI’19 een Voetbalgala waar onder andere afscheid van een aantal selectiespelers genomen: William v.d. Steen Fabrizio Marcucci, Joost Ruijs, Earnest Stewart, Joost Janssen, Joep Kempkens en Paul Bardoel.

Naast het genoemde afscheid werden ook de seizoensprijzen uitgereikt. Zo mocht Desirée van Thiel de trofee van Clubtopscorer in ontvangst nemen, UDI 9 het gehele seizoen kaartloos gebleven en er waren er ook diverse andere teamprijzen. Het werd een echte clubavond, waar onder andere tijdens het optreden van Marco van der A het dak er af ging. Het bleef nog lang onrustig bij UDI.


Fabrizio Marcucci


Earnest Stewart


Joost Ruijs

 



Joost Janssen


William van der Steen


Paul Bardoel

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.