ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI-Carnaval

UDI-BAL!
Zaterdag tijdens het UDI-BAL in het clubhuis zijn enkele verdienstelijke UDI-leden gehuldigd voor hun inzet voor de vereniging. De onderscheiding van de PINEUT kreeg Mari Verhofstad en Wiebe Eilander, de onderscheiding van de Vertinde Knoeris werd uitgereikt door Prins Porcellus XLI en kreeg Jacques van der Meer. Wij feliciteren de gehuldigde met dit carnavalesk kleinood en wij hopen dat de vereniging van hun diensten nog lang gebruik mag maken.

 

F-kes Carnavalsochtend

Zaterdag 25 februari werd in sporthal DE STIGT een carnavalsochtend voor de F-kes gehouden. Onder grote belangstelling van ouders en opa’s & oma’s op de galerij speelden de kids hun wedstrijdjes. De grote F-groep was in drieën gesplitst, in twee zalen en alles lekker door elkaar gehusseld. Veel voetballen en soms een korte rustpauze. Een tussendoortje en ook de overbekende “ranja van Anja”, was erg welkom.

Er waren maar weinig echt carnavalesk verkleedde kinderen. Het koste de jury dan ook erg veel moeite om prijswinnaars uit te zoeken. In EEN groep is zelfs geen prijs uitgereikt omdat niemand ervoor in aanmerking kwam. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet je er onder andere origineel, carnavalesk en verzorgd uitzien. Maar de commissie van wijzen komt er altijd uit, dit jaar gingen de prijzen, mooie UDI sjaals, naar Kay en Sebe Huisseling F2, en Laurens Goverde F16.
De prijzen waren ook nu weer beschikbaar gesteld door onze Supporters Club Udi’19, waarvoor we ze hartelijk bedanken!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.