ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 C3 'Jeugdteam van het Jaar 2006'

Zaterdag jl. was het weer even spannend in het UDI-clubhuis. Twee teams waren uitgenodigd voor de eindverkiezing van “Team van het Jaar 2006. Twee teams die volgens het Jeugdbestuur het meest voldeden aan de normen die ten grondslag liggen aan deze verkiezing. Immers het is al een grote eer als je genomineerd wordt, de commissie moet ’n keuzen maken uit een dikke 30 jeugdteams die hier aan meedoen.

Deze eer was dit jaar voor de A4 en C3. Dus waren de spelers van de A4 onder leiding van Anton Lommerse en Niek van Gogh en de spelers van de C3 met hun leiders Marcel van Berkel, Rik Maring, Tonny v.d. Elzen en Carlo School deze middag present.
Bij deze nominatie spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Zoals de uitstraling van het team en begeleiding gedurende het gehele seizoen, zowel bij uit- als thuiswedstrijden en vooral hoe er is omgegaan met (fatsoens)normen en waarden zowel in gedragingen als taalgebruik. Ook de leiding zorgt voor medebepaling aan de uitverkiezing.

Jeugdvoorzitter Frans Borgsteijn vroeg beide aanvoerders naar voren te komen. We zijn een voetbalclub en we spelen een wedstrijd, zo ook nu. Er is een goede tweede en één is winnaar. De C3 werd uiteindelijk uitgeroepen als “Jeugdteam van het Jaar 2006”. Voorzitter Henk Salome reikte de beker uit aan de aanvoerder maar complimenteerde eerst de A4 met de nominatie, dit is ook een geweldige eer. De C3 feliciteerde hij alom en gaf het jeugdbestuur met hun kader een groot compliment voor het slagen van een weer ’n seizoen lang het mogelijk maken dat de jeugd op een verzorgde wijze kan voetballen.

Tot slot had Frans Borgsteijn voor beide teams wat consumptiebonnen, en dat werd bijzonder op prijs gesteld. Alle betrokkenen bij de C3 van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.