ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

UDI19 en De Winter werken samen aan de toekomst

Onlangs is een nieuwe overeenkomst getekend tussen De Winter Uitgevers & Drukkers en UDI’19 ten behoeve van de jeugdafdeling van UDI’19. Roland de Winter van De Winters Uitgevers & Drukkers, voorzitter Henk Salome en secretaris Ralph Hoffman van UDI’19 tekenden de nieuwe overeenkomst. Voorzitter Salome sprak enthousiast dat de huidige overeenkomst met drie jaar is verlengd en geeft aan zeer gelukkig te zijn met de goede samenwerking tussen onze vereniging en De Winter Drukkers & Uitgevers.

De financiële bijdrage van De Winter aan de jeugdafdeling heeft inmiddels geleid tot belangrijke prestaties. A1 en B1 zijn beide kampioen geworden in het seizoen 2005/2006 en beide  gepromoveerd naar de landelijke 2e divisie. Ook diverse andere jeugdteams wisten in hun klasse het kampioenschap te behalen.
“Werken aan de toekomst dat doen wij graag”, zei Roland de Winter, “al meer dan 55 jaar!” Ook sprak hij zijn waardering uit aan de verenigingspublicatie die door diverse De Winter items tot uiting wordt gebracht, zoals het Udens Weekblad (UDI-pagina en Home-page),  Kliknieuws, Stads TV en Teletekst en de Presentatiekrant in het begin van het seizoen.. “Prettig dat wij samen op deze wijze aan de toekomst kunnen werken”.

Tussen UDI’19 en De Winter is een toast uitgebracht op een goede en lange samenwerking.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.