ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Afscheidscadeau aan Henk Rovers: kampioenschap UDI-2

Ook de laatste competitiewedstrijd wist UDI-2 in winst om te zetten. Dat betekent dat zij kampioen zijn geworden in de reserve-hoofdklasse én dat zij deel gaan nemen aan het Nederlands kampioenschap ‘reserveteams’. Voor Henk Rovers, 15 jaar sponsor van het tweede team, een fantastisch afscheidscadeau.

Tijdens de winterstop zag het er niet naar uit dat het tweede team aanspraak zou kunnen maken op de titel. Concurrent ‘Gemert-2’ was UDI-2 in de rechtstreekse confrontatie in december de baas. De mannen van UDI-2 hadden zich daar al bij neergelegd. Maar……. Gemert liet in de maanden januari/februari enkele steken vallen tegen de ‘kleintjes’ in tegenstelling tot UDI-2 die maar bleef winnen. Daardoor nam UDI in maart de koppositie over en stond deze niet meer af. UDI-2 behaalde uit de 22 wedstrijden maar liefst 58 punten waarin 75 keer gescoord werd en slechts 15 goals tegen heeft gekregen. Een felicitatie waard. Vooral aan trainer, Frank Klotz, die dit jaar voor het eerst de mannen onder zijn hoede had. Frank vindt het geweldig dat zijn jongens tot deze uitzonderlijke prestatie zijn gekomen. Maar zijn ambitie ligt hoger. De finale van de beker tegen een nog onbekende Limburgse club wordt op hemelvaartsdag gespeeld. Frank acht zijn ploeg in staat om de double te behalen. Over resultaten op weg naar de landstitel is Frank wat onzeker. Dit komt zoals hij zegt dat de tegenstanders volstrekt onbekend zijn voor UDI. Maar dat is wederzijds. Hij schat onze kansen in op 50%.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Henk Rovers in de bloemetjes gezet. Deze welbekende Udense aannemer heeft 15 jaar lang UDI-2 gesponsord. 15 Jaar lang heeft hij ervoor gezorgd dat het tweede team netjes gekleed aan hun wedstrijden kon beginnen. Al een tijd terug heeft Henk aangegeven na 15 jaar te willen stoppen en het ‘sponsor’-stokje te willen overgeven aan een andere Udense ondernemer. Wie zich geroepen voelt kan zich hiervoor bij het bestuur van UDI’19 melden! Het is een unicum binnen de voetbalwereld dat een bedrijf 15 jaar lang één en hetzelfde team sponsort. Henk is altijd bijzonder betrokken geweest bij UDI en in het bijzonder bij het tweede team. UDI is hem daarvoor veel dank verschuldigd. De mooiste cadeaus die Henk in die vijftien jaar heeft mogen ontvangen zijn de vier kampioenschappen binnen zijn sponsorperiode van het tweede team.

Ongetwijfeld zal het tweede team van UDI’19 de komende dagen hun kampioensfeest uitbundig vieren. Daarna zullen trainer, begeleiders en spelers zich gaan richten op de resterende prijzen. Wij wensen hen daarbij veel succes toe en uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

 



 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.