ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7
UDI19
CSU

Business Club UDI19 Poker Clinic

'Poker: it takes a minute to learn, but a lifetime to master.' Aldus een in de pokerwereld erg bekende uitspraak. 
30 juni jl. was het zover, de Business Club UDI’19 Poker Clinic. Een door de Business Club UDI’19 voor haar leden georganiseerde Poker Clinic. 

Bij aanvang van de Poker Clinic werd van de mogelijkheid gebruikgemaakt om de nieuwe Business Clubleden voor te stellen: Kennis verhuur, Goessens Steunzolen, THC Consultancy en Luifelland. Na de voorstelronde was het de hoogste tijd voor de Business Clubleden om plaats te nemen aan de toernooitafels om vervolgens van Nederlands toppokeraar Jos Ariaans uitleg te krijgen over het pokerspel. Zowel de verschillende spelvormen als de diverse pokertermen kwamen uitgebreid aan bod waarna de Business Clubleden klaar gestoomd waren om zelf met het pokerspel te beginnen. 

Na een spannende strijd werd het toernooi gewonnen door Rogier van der Kooy Versteeg van De Laat Assurantiën. 

Het afgelopen voetbalseizoen heeft de Business Club Udi’19 een 4-tal evenementen georganiseerd. Zoals onder andere een met de Business Club van Blauw Geel '38 gezamenlijk bezoek aan de wedstrijd UDI’19 - Blauw Geel, een Duitse wijnproeverij en als seizoensafsluiter de geweldige Poker Clinic.

Ook voor het komende seizoen staan er weer volop leuke evenementen op de agenda. Bent u ook geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Business Club UDI’19 om op een sportieve manier te netwerken? Of wilt u graag aanvullende informatie? Stuur uw emailbericht naar marcel@delaat-assurantien.nl

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.