ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Night of champs wederom groot succes

Zaterdagavond (9 juni) waren weer een driehonderd UDI-leden bijeen om de kampioenen van het seizoen 2006-2007 te feliciteren en toe te juichen. Kampioenen, supporters, begeleiders, ouders en trainers zorgden voor een fijne ambiance en de wederom perfecte horeca-ondersteuning van UDI’19 zorgde voor een ontspannen sfeer en uiteindelijk een grandioze avond.

DJ Mari Verhofstad leidde de avond en zorgde ervoor dat er telkens een paar teams werden gehuldigd met daarna afwisselend sfeervolle muziek. Borrelnootjes, hapjes, een broodje giro's en natuurlijk de welkome consumptiebonnen welke wederom geschonken waren door Jack en Leny Boelens van sponsor  ’t WINKELTJE vonden gretig aftrek bij de aanwezigen.

Gelukkig voor de organisatoren zat het weer mee, zodat een groot aantal mensen gebruik maakte van het terras, want deze geweldige UDI-avond dreigt nu al uit zijn jasje te groeien. Bij nog meer kampioenen en enthousiaste ouders en supporters dreigt de avond ten onder te gaan aan zijn eigen succes. Maar ongetwijfeld zullen de organisatoren daar volgend jaar een oplossing voor vinden.
Namens het bestuur van UDI’19/Beter Bed wil ik graag alle mensen die vrijwillig aan deze avond hebben meegewerkt, hartelijk danken voor hun belangeloze inzet. En last but not least natuurlijk de bedenker en sponsor van deze avond: JACK & LENY BOELENS   van boetiek  ’T  WINKELTJE HEEL HARTELIJK DANK VOOR DEZE GEWELDIGE AVOND !! 
Op naar de volgende .. ”Night of the Champs” .. zorg dat je er bij bent in 2008.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.