ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Succesvolle derde editie van karaoke met verrassende winnares

Afgelopen zondag was het na anderhalf jaar eindelijk weer tijd voor de inmiddels vertrouwde UDI’19 Karaoke. Dames 1 had de organisatie wederom in handen genomen. Vanwege het mooie weer bleef een bomvolle kantine uit en werd er mede daarom iets later gestart met het eerste optreden.

Presentator Hans Ceelen opende de show met een opzwepend praatje waarna, hoe kan het ook anders, Tino van de Burgt als eerste de microfoon in handen kwam. Met zijn vertolking van ‘De Clown’ was het wachten op nieuw aanstormend talent. Een tweetal dames probeerden met een optreden het afwachtende publiek over de streep te trekken. De volgende inschrijving kwam uit onverwachte hoek. Norma, de vriendin van Tinie Timmers, gaf een wervelend solo optreden weg. Nadat Hans wat plaatjes draaide en de dames verschillende mensen enthousiast probeerden te maken, kwam het feestje dan toch nog echt op gang.


Wij zijn twee vrienden ...

't clubhuis lied ...

Inmiddels had er schijnbaar genoeg alcohol gevloeid waardoor de inschrijvingen binnenstroomden en de een na de ander alsnog zijn of haar stem aan het UDI publiek liet horen. Van Anita Meijer tot Andre Hazes en van Whitney Houston tot de enige echte Justin Timberlake: alles kwam voorbij. Aan de jury, die dit jaar verborgen zat in de kantine, de taak om hieruit de winnaar te bepalen. Dit bleek echter niet moeilijk en al snel was unaniem besloten dat Norma met haar vertolking van ‘I will survive’ de absolute winnares was van de derde editie van de karaoke. Norma, van deze zijde ook nog hartelijk gefeliciteerd! De wisselbeker (die nog eventjes spoorloos verdween) is een jaar lang in jouw bezit.

Al bij al was het ook dit jaar weer een groot succes te noemen ondanks het ietwat stroeve begin. Op naar editie vier!


Jury aan het werk!

winnares Norma met "I will survive"

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.