Papendrecht - UDI19 3-2

UDI’19 verliest onnodig bij Papendrecht

(Bron: Kliksport)
UDI’19/Beter Bed was in de eerste helft heer en meester maar verloor uiteindelijk toch met 3-2 bij Papendrecht. De Udenaren gaven in het eerste kwartier na de pauze de wedstrijd volledig uit handen doordat er grote individuele fouten werden gemaakt. Namens de bezoekers scoorden Richard van den Boogaard en invaller Jordie Suppers.

Bij de gasten stond Armand Kremers centraal in de verdediging omdat Patrick Smulders was geschorst. Bjorn Suppers was wel weer terug na een schorsing waardoor coach Johan van Bijsterveld toch een logische opstelling in elkaar kon knutselen. Ondanks dat het veld van Papendrecht normaal voetbal niet toestond dicteerde UDI’19 nadrukkelijk in de eerste helft en was de voorsprong via Richard van den Boogaard (uit een corner) normaal en verdiend te noemen: 0-1. Voorin was vooral het samenspel tussen Lindeman en Van den Heuvel bij tijd en wijle behoorlijk dreigend te noemen. Papendrecht kon slechts een enkele keer gevaarlijk worden maar stuitte dan op de wederom goed keepende Theo van de Dungen.

Meteen na de rust ging het echter goed fout bij de gasten. Maar vooral ook onverwacht want eigenlijk was er vooraf niets aan de hand. Na een aantal kapitale individuele fouten keken de bezoekers na een kwartier ineens tegen een 3-1 achterstand aan. Klaverweide (2) en Verhoeven tekenden voor de goals van de tegen degradatie strijdende gastheren. De organisatie werd vervolgens bij de gasten weer op orde gebracht maar het leed was natuurlijk al geschied. In de absolute slotfase wist Jordie Suppers nog wel een bal in de hoek te schuiven waardoor het 3-2 werd maar uiteindelijk leed UDI’19 toch weer een onnodige nederlaag.

Commentaar van manager Mario Boselie: “We speelden best een aardige eerste helft maar vlak na de rust waren er een aantal naar paaseieren aan het zoeken. Uiteraard baal ik hiervan maar ik verwacht dat we maandag tegen Gemert ons kunnen revancheren.”