ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

De jeugd is op zoek naar een wedstrijdsecretaris

Om alle jeugdelftallen van UDI'19/Beter Bed iedere zaterdag te laten voetballen is er een heel team van mensen week in, week uit in de weer om dit mogelijk te maken.

De wedstrijdsecretaris coördineert een aantal van deze activiteiten en stuurt daarbij actieve vrijwilligers aan. Hierbij moet je dan denken aan mensen die de zaterdagen aanwezig zijn om alle administratieve en organisatorische activiteiten rondom de wedstrijden in goede banen te leiden. Maar ook de mensen die de toernooien en de oefenwedstrijden voor de jeugd regelen. Uiteraard is de wedstrijdsecretaris ook lid van het Jeugdbestuur en wordt hierbij gesteund door alle overige leden van het Jeugdbestuur.

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de collega van het seniorenvoetbal. De tijdsbesteding zal in eerste instantie plusminus 10 uur per week zijn, met wat pieken en dalen.

Er is één keer per maand overleg met de wedstrijdcommissie en twee keer per jaar met de zaterdagdienst. Daarnaast is er één keer per maand een vergadering met het jeugdbestuur (elke 2de maandag van de maand). Deze vergaderingen zijn alleen tijdens het seizoen.

Voor specifieke informatie over deze functie kan u contact opnemen met:
Robert Janzen (waarnemend wedstrijdsecretaris jeugd): 06-10230331 of jeugdbestuur@udi19.nl
Wim Scheen (Voorzitter Jeugdbestuur) 0413-254571 of jeugdvoorzitter@udi19.nl
Tinie Timmers (wedstrijdsecretaris) 06-53898663 of ttimmers@home.nl

U begrijpt dat wij graag van u horen als er interesse is!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.