ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

In Memoriam

IN MEMORIAM

Met grote verslagenheid hebben we moeten vernemen, dat zondag 10 februari jl. Theo Kremers volkomen onverwacht en veel te vroeg op 57 jarige leeftijd is overleden.

Theo heeft zich vele jaren ingezet voor onze vereniging. Hij was eerst met zijn bedrijf Willems Technische Installaties jarenlang hoofdsponsor en heden zijn ze al weer geruime tijd stersponsor bij onze club. Naast zijn sponsoring is hij en zijn echtgenote een trouw supporter bij UDI 1 waar zijn zoon Armand in actief  is, of zijn te vinden bij UDI 2 waar hun zoon Patrick in speelt.

We wensen Johanna, Marc & Carin, Armand, Patrick & Elles, kleinkinderen, overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorm en gevoelig verlies.

Bestuur en leden rskv UDI'19

IN MEMORIAM

Henk Klösters is op 1 januari net na nieuwjaar overleden.

Henk Klösters is iemand geweest die in het onderwijs, de sport en de politiek van Uden heel wat sporen achterlaat. Van Oranjevereniging vlak na de oorlog tot een boek over het basisonderwijs in samenwerking met de heemkundekring. Van sport voor scholieren via UDI naar atletiekvereniging De Keien tot bestuurslid van de KNAU. (Bij onze vereniging heeft de heer Klösters jarenlang met verve de voorzittershamer gehanteerd). Niet voor niets kreeg hij een lintje voor zijn inzet voor Uden. Hij zou in maart 91 jaar geworden zijn en je kunt dus echt spreken van een lang en vol leven.

Bestuur en leden rskv UDI'19

IN MEMORIAM

Met grote verslagenheid hebben we moeten vernemen, dat donderdag 8 november jl. Tonny van den Elzen volkomen onverwacht en veel te vroeg op 47 jarige leeftijd is overleden.

Tonny heeft zich vele jaren op diverse manieren ingezet voor onze vereniging. Of het nu het begeleiden van teams, geven van trainingen, fluiten van wedstrijden of een van de vele andere vormen van hulp bij de vereniging betrof, het was niet snel te veel. Wat zullen we hem missen.

We wensen Jolanda, Stan, Tim, overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Bestuur en leden rskv UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.