ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Woord van de voorzitter

Geachte Sportvrienden,

Op zaterdag 4 juli 2009 om 24.00 uur heeft de Maestro zijn dirigeerstok voor het laatst geheven. Het orkest kan terugzien op een geweldige prestatie dat alom waardering en bewondering heeft geoogst. Wij zijn gekomen aan het einde van de viering van ons 90-jarig bestaan. Een jubileumjaar met uitsluitend hoogtepunten.

Begonnen na het vele voorbereidende werk met de overhandiging van het schitterende jubileumboek aan de ere-voorzitter en ere-leden, gevolgd door de wedstrijd Nederland- Belgie onder de 18, het fameuze Dr. Fadrhonc toernooi. Het Groot Russisch staatscircus en als klap op de vuurpijl de wedstrijd tegen PSV van afgelopen zaterdag.

Natuurlijk speelt de dirigent niet alleen. Hij moet kunnen rekenen op de volledige inzet en medewerking van zijn gehele orkest. Dat men daarin is geslaagd moge blijken uit de vele blijken van waardering en erkenning van diverse zijden zoals de Gemeente Uden, de KNVB, vele sponsoren, directie PSV, enz., enz..
Wij hebben getoond, wat UDI'19 betekent als die éne grote en hechte familie. Niet alleen voor haar eigen leden maar voor de gehele Udense leefgemeenschap. Daar mogen we bijzonder trots op zijn.

Nimmer doen wij een vergeefs beroep op onze trouwe medewerkers/sters in welke hoedanigheid en welke vorm dan ook. Zij zijn altijd bereid de helpende hand te bieden als daarom wordt gevraagd.  Dat doen wij dan ook regelmatig gelet op de vele activiteiten die regelmatig plaatsvinden en waardoor wij de erkenning en waardering van velen genieten.
Zie bijvoorbeeld de opmerking van Dirk Marcellis, de international van PSV die zaterdag aangaf dat UDI zo bekend staat bij velen als een prima vereniging waar je graag bij zou willen spelen.

Al de uitgesproken complimenten dames en heren zijn voor U allen bestemd, met daarbij gevoegd de DANK en WAARDERING namens mij persoonlijk alsmede van het gehele algemeen bestuur voor uw tomeloze inzet en medewerking op velerlei gebied. Wij hopen op uw inzet en medewerking te mogen blijven rekenen.  
We gaan nu voor het 100-jarig bestaan, wat de volgende MIJLPAAL voor onze vereniging zal zijn. Wij hopen, dat u allen in goede gezondheid met ons dit feest zal mogen vieren.

Een nieuwe competitie staat voor de deur. Voor het zover is, gaat u genieten van een welverdiende vakantie, hopelijk met veel zon en plezier en natuurlijk weer gezond terug. Geef nu alle aandacht en tijd aan uw gezin/familie want zij verdienen dat als compensatie voor de vele uren die u aan deze schitterende vereniging heeft moge geven.

Tot slot een bijzonder woord van dank aan ons medebestuurslid Mario Boselie die als de ‘Dirigent van het totale orkest' een geweldige prestatie heeft neergezet zonder overigens de andere leden tekort te doen. Hij heeft echter als voorzitter van de jubileumcommissie een prestatie neergezet waarvoor hij een enorm compliment verdient en van mij een diep, diep ‘CHAPEAU'.

Met persoonlijke groet,
Henk Salome
voorzitter  

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.