ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen3
UDI19
CSU

1e Lustrum Night of the Champs UDI19

Zaterdag 5 juni a.s. viert UDI'19/Beter Bed al weer haar 5e Night of the Champs. Wederom heeft Jack Boelens van 't WINKELTJE zich bereid verklaard om als hoofdsponsor deze avond te ondersteunen.

Naast de deelname van zo'n 16 jeugd- en seniorenteams, die allen zullen worden gehuldigd voor hun sportieve prestaties geven ook de Supportersclub UDI'19, het Algemeen Bestuur en de 1e selectie acte de presence.

Niet alleen genodigden, maar alle UDI'19-leden die hun favorieten willen huldigen zijn van harte welkom op deze avond, die in het teken staat van gezelligheid 

Vanaf 19.30 uur start het programma dat deze avond gepresenteerd wordt door Hans Ceelen, bekend van UDI'19 en radio en TV.

Het belangrijkste deel van de avond bestaat uit het huldigen van onze kampioenen, bekerwinnaars, bekerfinalisten en teams van het jaar.

Het Algemeen Bestuur en de Supportersclub, die deze avond combineert met de feestavond voor haar leden, zullen afscheid nemen van trainer John Meijs en de vertrekkende spelers Armand Kremers, Theo Peerenboom, Milan Dellemann en Mertin van Katwijk.

Naast de consumptiebonnen die hoofdsponsor 't WINKELTJE ter beschikking stelt aan de teams en hun begeleiding zal QUINTES onze jeugdige deelnemers trakteren op een gratis portie popcorn en natuurlijk zorgen Wilma en haar personeel dat het u op deze avond aan niets zal ontbreken.

Wij zien u graag op zaterdag 5 juni a.s. op deze "afsluitingsceremonie" van het seizoen.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.