ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

Karakteristiek: NEC/Fc Oss A1 - UDI 1 (4-2)

UDI speelde op dinsdagavond 12 januari een oefenduel tegen de talenten van NEC/Fc Oss. Met een vrijwel complete selectie, alleen Marc Koot en Armand Kremers ontbraken, werd voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd gespeeld. Vlak voor de rust kwam UDI op een 1-0 achterstand na een fout in de verdediging waarbij ook keeper van Hoeij niet geheel vrijuit ging. In de rust waren er vele wissels en kwam NEC beter uit de kleedkamer getuige de twee snelle tegentreffers die UDI moest incasseren (2-0 en 3-0). Bart van der Wijst deed vervolgens iets terug middels een solo vanaf het middenveld welke aanvankelijk op de paal eindigde maar in de rebound alsnog de 3-1 kon scoren. UDI begon steeds beter in het ritme te komen en na een mooie aanval rondde Sam Wassenberg met een fraaie boogbal van buiten de zestien meter af (3-2). In de slotfase liep NEC nog uit naar 4-2.