ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI B1 plaatst zich voor finale, met als inzet promotie 2e divisie

Na de 3-1 overwinning thuis afgelopen zaterdag mocht de B1 aantreden voor de return wedstrijd tegen Orion B1 in Nijmegen. De winnaar plaatst zich voor de finale wedstrijd met als inzet promotie naar de 2de divisie.

Tom had zijn mannen goed voorbereid maar dat gold ook voor de trainer van de tegenpartij. In een spannend en mooi duel was het Orion die al snel op voorsprong kwam. 3 minuten later stond de 1-1 en met een ruststand van 2-1 was de volgende ronde nog steeds in het voordeel van UDI.

Al snel na rust werd de 2-2 gemaakt maar Orion had op dat moment het geluk iets meer aan hun zijde dan het goed spelende UDI. Vooral de goed spelende aanvaller van Orion zorgde voor de nodige onrust. Na de 3-2 werd het nog erg spannend, zeker toen in de 72ste minuut ook nog de 4-2 op het scorebord kwam. De B1 herstelde zich echter fantastisch en de verdiende 4-3 werd in de 76ste minuut gescoord en vastgehouden. Onder een luid applaus van de aanwezige supporters werd door Tom, Ben, Joan en de spelers de finaleplek gevierd.

Deze wordt op een nog nader te bepalen neutrale plaats gespeeld en zal waarschijnlijk plaatsvinden a.s. zaterdag. Hou de website in de gaten en kom de B1 aanmoedigen.