ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

UDI B1 verliest finale voor promotie naar 2e divisie

Vanavond (vrijdag 17 juni) moest de B1 in Herten (bij Roermond) aantreden tegen Fc Geleen Zuid B1 met als inzet promotie naar de landelijke 2e divisie. Op het kunstgras van SHH begon de eerste helft met kansen over en weer maar was het Geleen Zuid dat een veldoverwicht had. Vooral voorin stonden enkele handige en snelle spelers die het de Udense defensie erg lastig maakten. Fc Geleen Zuid kwam gelukkig op voorsprong toen de Udense doelman mistastte. Het restant van de eerste helft was voor Geleen Zuid dat echter enkele goede kansen niet wist te benutten. Na de pauze was de strijd gelijkwaardiger maar was het Geleen Zuid dat effectiever met de kansen om ging en uit drie doelpogingen nog tweemaal wist te scoren. De Udenaren wisten het net niet meer te vinden en daarmee dus een verdiende 3-0 overwinning voor Fc Geleen Zuid en dus voor hen de promotie. UDI B1 heeft een prima seizoen gedraaid wat vandaag niet de beloning kreeg maar toch kan de ploeg tevreden zijn met het vertoonde spel gedurende dit seizoen.