ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

UDI19 C4 KAMPIOEN!!

We waren sinds woensdag (25 april) eigenlijk al niet meer in te halen, maar het mooiste is toch om kampioen te worden door te winnen!

Ruim op tijd waren we allemaal op de parkeerplaats, nog nooit heeft de parkeerplaats zo vol gestaan als vandaag. We vertrokken dus op tijd voor de lange barre verre tocht naar 't Oventje, waar we 5 minuten na vertrek aankwamen.

Dit keer dus een goede warming up, nog een extra voorbespreking, de scheidsrechter moest even wachten tot alle TV-kanalen het sein gaven dat ze live waren en toen begonnen we.
Het weer speelde aardig mee met de cadans wedstrijd, we begonnen wat voorzichtig, maar wilde duidelijk wel winnen. Na een kwartier steeds beter voetbal scoorde Marijn de 0-1, dat had hij niet moeten doen, we voetbalde alsof we de wedstrijd al gewonnen hadden terwijl we nog geen kwart gespeeld hadden. VCO maakte dankbaar gebruik van die situatie en scoorde in de 26' 1-1. Hierdoor schrokken we gelukkig wel even wakker. Het middenveld ging weer mee doen en vijf minuten later stonden we weer voor door een goal van Jahfar. Zodat we toch met een voorsprong de rust ingingen.

Dit keer ging Dirk zelfs mee de kleedkamer in om wat tactische tips te geven, of zijn shampoo vast klaar te zetten? We zullen het nooit weten. De tweede helft begonnen we weer sterk en begon de zon te schijnen, na 7 minuten scoorde Thijn de 1-3, hij verdiende die goal want werkt hard deze wedstrijd na een lange tijd van afwezigheid. Fijn je weer er bij te hebben Thijn!

In de rest van de wedstrijd hadden we overwicht maar hadden we meer een drang om geen tegengoals te krijgen dan zelf te scoren. Marijn kreeg nog een gele kaart en moet dus trakteren! De tweede helft duurde lang, de champagne stond koud… daar was het fluitsignaal, we zijn kampioen!!!

Mannen het was een heerlijk seizoen, een fijn team, top leiding, de boys on the tribune zijn trots op jullie allemaal! 14 Mei gaan we het vieren bij Udi na de Ouder — Kientjes wedstrijd, laat je ouders winnen, bedankt! Nogmaals gefeliciteerd!