ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Familie van Cuijk wint eerste familietoernooi.

Op Hemelvaartsdag stond het eerste van de Burgt-familietoernooi gepland.
De zes deelnemende teams werden 's ochtends met koffie en cake ontvangen. Daarna werd de aftrap gedaan door Harrie, de oudste van de Burgt, en Max en Luc de jongste UDI-Burgt-leden.

Op Hemelvaartsdag stond het eerste van de Burgt-familietoernooi gepland. De zes deelnemende teams werden 's ochtends met koffie en cake ontvangen. Daarna werd de aftrap gedaan door Harrie, de oudste van de Burgt, en Max en Luc de jongste UDI-Burgt-leden.

Vanaf dat moment  barste de strijd echt los. De deelnemende teams waren aan elkaar gewaagd en de poules bleven spannend tot de laatste wedstrijd. Uiteindelijk waren de families van den Hoven, van de Burgt, Langenhuijzen en van Cuijk de teams die de kruisfinales mochten gaan spelen.

Beide kruisfinales verliepen verrassend, omdat in beide wedstrijden de nummers twee uit de poules wisten te winnen. De familie van Cuijk na penalty's tegen familie van den Hoven en de familie van de Burgt verraste met 2-0 het sterke team van de familie Langenhuijzen.

Dit had tot gevolg dat de finale gespeeld werd door de families van Cuijk en door het organiserende team van familie van de Burgt. In deze finale kwam de familie van Cuijk snel op een voorsprong. Daarna trokken zij zich terug en kregen de 'Burgt-Boys' een aantal goede kansen. In de laatste minuut van de wedstrijd viel uiteindelijk dan ook de gelijkmaker. 1-1. Dus ook deze wedstrijd werd beslist door penalty's. Hierin was de familie van Cuijk duidelijk de beste en werd hiermee de winnaar van het eerste vandeBurgt-familietoernooi.

Tijdens de prijsuitreiking kregen zij de wisselbeker, die natuurlijk volgend jaar verdedigd dient te worden. Voor elk team was er nog een kleinigheidje en tijdens de loterij werden een aantal mooie prijzen verloot. Ook werd er, in samenwerking met de scheidsrechters van deze dag, de fairplay-cup uitgereikt. Deze was voor de familie Wassenberg.

We hebben genoten van een leuk, gezellig en sportief toernooi, met prachtig weer. Volgend jaar komt de tweede editie van het 'van de Burgt-familietoernooi'. Misschien bent u er dan met uw familie ook bij.

De volledige uitslag:

  1. Familie van Cuijk.
  2. Familie van de Burgt.
  3. Familie Langenhuijzen.
  4. Familie van den Hoven.
  5. Familie van Geelkerken.
  6. familie Wassenberg

Fair Play: familie Wassenberg

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.