ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Medewerkers gehuldigd tijdens medewerkersavond

Bij UDI'19 werd tijdens de vrijwilligersavond Ton van Vuuren onderscheiden met de KNVB gouden waarderingsspeld en Co Doeleman gehuldigd als Lid van Verdienste door UDI'19. Beiden hebben een enorme staat van dienst als vrijwilliger, ze hebben deze onderscheiding ruimschoots verdiend en waren beiden erg verrast en vereerd.

Bij UDI'19 werd tijdens de vrijwilligersavond Ton van Vuuren onderscheiden met de KNVB gouden waarderingsspeld en Co Doeleman gehuldigd als Lid van Verdienste door UDI'19. Beiden hebben een enorme staat van dienst als vrijwilliger, ze hebben deze onderscheiding ruimschoots verdiend en waren beiden erg verrast en vereerd.

Vrijdagavond jl. was bij UDI'19 de vrijwilligersavond en tegen negen uur sprak voorzitter Paul Rüpp de aanwezigen toe en bedankte de vrijwilligers voor hun inzet van het afgelopen voetbaljaar. Het bestuur wil jullie bedanken hiervoor door het aanbieden van deze avond. Ook zei hij dat er nog een tweetal verrassingen waren. Voor de eerste gaf hij de microfoon door aan Jos Heutink, bestuurslid KNVB District Zuid II. De heer Heutink ging verder in op de rol van de vrijwilliger, hij vond het ook leuk om juist op deze avond hier te zijn bij het hart van de vereniging. Wat is een vereniging zonder vrijwilligers, ze zijn nog meer waard dan sponsoren. Reken maar eens om als de vereniging de vrijwilligers die UDI'19 heeft zou betalen tegen € 5,- onkosten per uur,  wat een grote schep geld dit zou kosten. Daarom de vrijwilligers zoals u zijn van grote waarden en een vereniging kan hierdoor functioneren. Ik ben hier voor een van die noeste vrijwilligers.

Heutink onderscheidde Ton van Vuuren met de gouden KNVB waarderingsspeld voor zijn enorme inzet bij de jeugdafdeling van de KNVB Zuid II. Ton is begonnen bij de vereniging UDI'19 als wedstrijdsecretaris jeugd en heeft zijn hart gevolgd door in 1994 over te stappen naar de KNVB district Brabant. Nadien is deze omgeving district Zuid 1 overgegaan naar Zuid II en is Ton hierin mee verhuisd. Hij was belast met de teamindeling en competitie jeugdvoetbal. Ook zat hij in de commissie schoolvoetbal KNVB en winterzaalvoetbal voor de jeugd kring Maasbuurt.  Heden is Ton voorzitter van de werkgroep jeugdvoetbal KNVB Zuid II. Bij UDI'19 is hij leider en assistent scheidsrechter bij de senioren.  Heutink sprak vol lof en waardering over Van Vuuren in zijn functioneren bij de KNVB . Hij spelde Ton  de gouden speld op en bedankte de echtgenote van Ton dat zij hem de ruimte geeft om zich hiervoor in te spannen en gaf haar bloemen om dit te onderstrepen .

Nadien nam Paul Rüpp het woord en zei nog een verrassing te hebben. Hij vroeg of Co Doeleman en echtgenote even naar voren te komen. Op een avond als deze waar vele vrijwilligers aanwezig zijn heeft het algemeen bestuur gemeend de voordracht van de CVO over te nemen en Co te benoemen tot 'Lid van Verdienste van UDI'19' wegens zijn langdurige en enorme inzet bij vele activiteiten van de vereniging.  Ook bedankte hij de echtgenote van Co dat zij hem de mogelijkheid heeft gegeven dit te kunnen doen gaf haar een mooie bos bloemen.

Co heeft zich voor onze club jarenlang met hart en ziel ingezet. Ruim 40 jaar geleden is hij als jeugdleider begonnen. Hij heeft zich vele jaren ingezet voor het G-voetbal met hoogtepunt de deelname aan de Nationale Special Olympics en Special Olympics World Summers Games in Dublin (Ierland) in 2003. Mede dank zij Co en dochter Carla is het G-voetbal bij UDI'19 niet meer weg te weg te denken. Ook is Co sinds jaar en dag medewerker bij de materiaaluitgifte en bij de onderhoudsploeg.

Zowel Ton van Vuuren als Co Doeleman en hun dames waren zeer onder de indruk met hun onderscheiding, maar even later waren zij beiden erg vereerd en namen de vele felicitaties en loffelijke woorden graag aan. Na deze leuke plichtplegingen werd de vrijwilligersavond op een gezellige wijze voortgezet.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.