ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7
UDI19
CSU

Ondernemend Uden geniet bij UDI19

ondernemersavondEen clubhuis dat tot de laatste stoel bezet was vormde maandagavond jl. de 'place to be' voor ondernemend Uden. In samenwerking met UDO dakbedekkingen en de Businessclub UDI'19 organiseerde de sponsorcommissie een aantrekkelijk programma. Met gastspreker Hans van Breukelen en tonproater Andy Marcelissen werd hoog ingezet op een vermakelijke, leerzame avond waarbij de rode draad sport en dan met name voetbal was.

In zijn welkomstwoord refereerde voorzitter Paul Rüpp ook aan de maatschappelijke betrokkenheid van UDI'19/Beter Bed. Met meer dan 1600 leden, en daarnaast een grote aanhang van ouders en familieleden en ongeveer 350 vrijwilligers draagt ook UDI'19 verantwoordelijkheid in Uden.

Een mooi voorbeeld is het onlangs in samenwerking met HOBIJ gestarte project UDI'19-WERKT. Hierbij biedt UDI'19 een plaats aan leden op zoek naar een (nieuwe) baan en kunnen bedrijven uit het relatienetwerk hun vacatures aanbieden. HOBIJ is hierbij de faciliterende partner. Ook de start van de RABO Voetbalacademie UDI'19 is succesvol en heeft een grote aantrekkingskracht.

In een inmiddels opgewarmd clubhuis was het daarna de beurt aan Hans van Breukelen. Met zijn onlangs verschenen boek met de titel 'WINNEN' als leidraad, gaf hij een mooi betoog over vooral het omgaan met emoties van jezelf maar ook van anderen. Positief benaderen en vooral begrijpen wat de ander wil/kan moeten de basis zijn voor de toekomst. Natuurlijk werden in samenspraak met de ondernemers vele anekdotes opgediept en het was opvallend hoe Hans van Breukelen zich blootgaf en een kritische blik in zijn ontwikkeling toestond. Leren van je momenten en openstaan voor een positieve benadering van anderen was het motief waarmee Hans van Breukelen na een uur afsloot.

ondernemersavond1

Na een korte pauze en het nuttigen van het aangeboden drankje werden de gasten blootgesteld aan Andy Marcelissen. Een absolute kei op tonproat gebied en voor velen geen onbekende. Zijn hilarische act als 'coach van het veteranenelftal' zorgde direct voor de nodige lachsalvo's. Direct vanaf het begin kreeg Victor Smits (namens UDI'19 kartrekker van deze avond) er middels een aantal uitspraken van langs. En ook de aanwezige zusterverenigingen FC Uden en FC de Rakt (beiden onlangs gepromoveerd, proficiat!) werden niet vergeten. Hierna ging Andy nog wat dieper in op de kwaliteiten van zijn elftal waarin de jongste speler de 88 al gepasseerd was en waarin een dramatisch seizoen met vele dieptepunten uiteindelijk leidde tot degradatie uit de aller.. allerlaatste klasse en men voor volgend seizoen voor het eerst aangewezen is op de damescompetitie.

Als afsluiting volgde een gezellig samenzijn in de prachtige, gezellige kantine waarbij de conclusie bij velen was dat deze derde ondernemersavond wederom zeer geslaagd was en iedereen al benieuwd vroeg naar de sprekers voor volgend jaar.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.