ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9
UDI19
CSU

Spetterend programma Open Dag UDI19

poster udidag2012Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert UDI'19/Beter Bed in samenwerking met de Supporters Club UDI'19 op zaterdag 18 augustus 2012 de jaarlijkse UDI Open Dag. Velen weten ieder jaar de weg naar dit evenement op 'Parkzicht' te vinden. UDI'19/Beter Bed pakt ook dit jaar weer flink uit tijdens de UDI Open Dag.

Door Fons Boekelder

poster udidag2012Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert UDI'19/Beter Bed in samenwerking met de Supporters Club UDI'19 op zaterdag 18 augustus 2012 de jaarlijkse UDI Open Dag. Velen weten ieder jaar de weg naar dit evenement op 'Parkzicht' te vinden. UDI'19/Beter Bed pakt ook dit jaar weer flink uit tijdens de UDI Open Dag. Het programma is in grote lijnen bekend en is voor iedereen gratis toegankelijk. Vanaf 09.00 uur als de poorten op 'Parkzicht' open gaan, bulkt dit jaarlijkse evenement traditiegetrouw dat als motto heeft 'voor jong en oud' van de activiteiten. De officiële opening van de UDI Open Dag zal rond de klok van 11.00 uur plaats vinden. Men kan er van alles beleven bij de ambitieuze zondaghoofdklasser. Aanwezig zijn de UDI'19-selectie met de nieuwe aanwinsten, UDI'19-mascotte Parky en NEC-mascotte Bikkel waarmee je met je favoriete speler op de foto kunt, tevens kun je alle handtekeningen van de spelers verzamelen. Vanaf vandaag houden we je regelmatig op de hoogte van de activiteiten die er op het programma staan. Interessante onderdelen op deze UDI Open Dag zijn o.a. de Kidsclub en de RABO Voetbalacademie UDI'19.

Alle kinderen die zich op de Open Dag van UDI'19/Beter Bed aanmelden als nieuw lid voor de Kidsclub, ontvangen een leuk spel ter waarde van € 24,95 als welkomstgeschenk. De aanmelding kan vanaf 11.00 uur, waarna de begeleider van het kind een waardebon ontvangt die vervolgens op dezelfde dag om 13.00 uur tegen het welkomstgeschenk kan worden ingewisseld. Het nieuwe lid voor de Kidsclub moet tussen 0 en 5 jaar oud zijn. Voor meer info ga naar; www.udi19.nl/jeugd/kidsclub

De Rabo Voetbalacademie UDI'19 is een initiatief van voetbalvereniging UDI'19 met ondersteuning van Rabobank Uden / Veghel, PSV Eindhoven en N.E.C. Nijmegen. We willen met deze academie de voetbalkwaliteit in de directe regio verbeteren door een kwalitatieve opleiding aan te bieden waarin spelvreugde voor de betreffende deelnemers een must is. Deze Rabo Voetbalacademie UDI'19 zal op de Open Dag ook actief aanwezig zijn.


Hieronder in grote lijnen de activiteiten die tijdens de UDI Open Dag zullen plaats vinden waarbij voetbal centraal staat.

 

  • Panna voetbal met 2 bekende baltovenaars
  • Springkussens en survivalbaan voor de kinderen
  • Stropdas schieten: daag je vrienden uit...
  • Kidsclub-training met een wedstrijd tegen de opa's
  • Er worden teamfoto's van elk team gemaakt
  • Speed check, wie kan het de bal het hardste schieten...
  • 'Oud UDI' tegen een team van zusterverenigingen uit de Gemeente Uden
  • Topwedstrijd van een UDI-jeugdteam tegen een jeugdteam van een BVO
  • Een uitgebreide trainersdemonstratie door de Rabo Voetbalacademie UDI'19.
  • Expositie met beeld en geluid met als thema 'Jong en Oud'.
  • Tijdens de Open Dag is er de gehele dag een onderling jeugdtoernooi
  • Loterij waar mooie prijzen te winnen zijn
  • Een demonstratie optreden van Vlugheid & Kracht een begrip in Uden en ver daarbuiten.
  • Optreden van de bekende Udense band The Specs zo rond 15.00 uur met muziek uit de '60-'70 van o.a. The Kinks, The Rolling Stones, The Pretty Things, The Motions en The Byrds.
  • Ook UDI-fanaat en volkszanger Etiënne Alvares zal tijdens de Open Dag 's avonds  rond 21.30 uur voor een spetterend optreden zorgen.
  • Kortom; maak van 18 augustus 2012 een gezellige familiedag en kom met z'n allen naar de UDI Open Dag. Er is van alles te doen waardoor een bezoekje meer dan waard is.

Tijdens de UDI Open Dag is het van de Burgtplein/terras the place-to-be waar u onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig kunt bij praten.

Noteer hem alvast in je agenda/PDA

UDI Open Dag — zaterdag 18 augustus 2012

 Mis dit niet!!!

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.