ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Geslaagde ondernemersavond bij UDI19

Op dinsdag 11 juni was het weer zover: de jaarlijkse ondernemersavond van UDI'19 / Beter Bed. Na eerdere geslaagde bijeenkomsten met inspirerende sprekers als Wim van der Leegte, Joop Wijn en Hans van Breukelen was dit jaar de eer aan Peter Swinkels.

ondernemersavond-2013-02

Peter Swinkels is bij de meesten vooral bekend als (voormalig) bestuursvoorzitter van de Brabantse brouwerij Bavaria. Op dit moment is hij president-commissaris van de voetbalclub PSV. In 2007 is hij ook president-commissaris van Eindhoven Airport geworden. Verder is hij bestuurslid van de werkgeversorganisatie VNO-NCW en voorzitter van de werkgeversorganisatie Brabant Zeeuwse Werkgevers (BZW), waar hij zich inzet voor de belangen van het MKB.

In die laatste hoedanigheid gaf Peter Swinkels het talrijk opgekomen publiek middels een flitsende presentatie inzicht in het thema duurzaam en concurrerend ondernemen.  Hij is van mening dat het in Nederland tijd is voor een nieuwe vorm van ondernemen: onderscheid je, maak het verschil en werk samen met leveranciers en klanten. Dat het slecht gaat in Nederland wordt ons voorgehouden door de politiek en door de media, maar met name de cijfers uit Brabant geven een heel ander beeld, dus ben niet bang om initiatieven te nemen, wees creatief. In het vragenrondje daarna onder leiding van voorzitter Paul Rüpp werd nog verder ingegaan op dit thema, maar kwam uiteraard ook PSV even ter sprake.

ondernemersavond-2013-03

ondernemersavond-2013-04Na Peter Swinkels stond tonprater Berry Knapen uit Heeze als humoristische afsluiting op het programma.  In de rol van Prins Willem Alexander, die heel wat te vertellen had over de activiteiten op zijn eerste werkdag, kreeg hij de volle kantine snel aan het lachen. Daarnaast speelde hij leuk in op plaatselijke toestanden.               

Alles bij elkaar was het een mooie gelegenheid voor ondernemend, zakelijk en politiek Uden om de laatste stand van zaken omtrent onze economie te horen en kennis te nemen van de gastvrijheid van voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.