ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Jos van Duijnhoven zilveren KNVB speld en Piet Jurjus Lid van Verdienste

josenpietVrijdag 24 mei jl. was de vrijwilligers/medewerkersavond bij UDI'19. Deze avond biedt het bestuur aan als blijk van waardering voor het vele werk en inzet voor de vereniging. Door ieders welwillende en enthousiaste medewerking kan onze club op deze wijze functioneren èn kunnen velen hun geliefde sport beoefenen.

Dit waren de openingswoorden van bestuurslid Willy Verwegen. Nadien vroeg hij zowel Jos van Duijnhoven als Piet Jurjus om met beide partners naar voren te komen. Jos en Piet twee kanjers die beiden op geheel eigen wijze invulling hebben gegeven aan hun UDI vrijwilligerswerk.

Jos van Duijnhoven zilveren KNVB speld
Jos Heutink, vice voorzitter KNVB Zuid II, was speciaal naar UDI'19 gekomen om Jos van Duijnhoven in het zonnetje te zetten. Hij wees op zijn betrokkenheid, betrouwbaar en actief zijn voor de vereniging. josEigenschappen die je hoopt te vinden bij ieder lid van de vereniging. De heer van Duijnhoven heeft dit getoond al meer dan 40 jaar. Al 40 jaar is hij de contributie-administrateur bij UDI'19 en dit is een unieke prestatie. Een bijkomstigheid van zijn werkzaamheden bij UDI'19 is  dat Jos van ieder lid van UDI'19 met naam, adres en geboortedatum uit zijn hoofd weet. Waarschijnlijk weet hij zelfs nog de bankrekeningnummers van al die UDI-leden, die in de afgelopen veertig jaar lid zijn geweest van onze vereniging; maar dat wil hij niet bevestigen. Dit geeft zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid aan. De KNVB is trots dat er bij de verenigingen zulke mensen zijn, die met hart en ziel zich inzetten voor hun cluppie. De KNVB wil dit graag onderstrepen en wil de heer Van Duijnhoven de Zilveren KNVB speld toekennen, met toegevoegd een oorkonde. Ook wil ik de echtgenote van de heer van Duijnhoven er graag in betrekken. Zij is degene, die haar man in al die jaren heeft moeten delen met UDI'19. Daarbij zal ze ongetwijfeld  haar momenten van twijfel hebben gekend, wanneer Jos weer opnieuw in de papieren dook om voor UDI'19 de contributie te verwerken. Maar ik weet ook dat ze haar man al die jaren op de achtergrond heeft gesteund bij de uitoefening van zijn werkzaamheden. Dit wil ik graag onderstrepen met een boeket bloemen. Heer Van Duijnhoven en echtgenote proficiat en bedankt namens de KNVB!

Piet Jurjus Lid van Verdienste
Nadien nam bestuurslid Sjef Groenemans het woord, hij had voorheen de fpietunctie als bestuurlid PR & Communicatie. Piet Jurjus is sinds 1990 lid, echter voordien was hij al geruime tijd actief bij de club. Hij is al vele jaren 'n actief medewerker, 'n stille kracht, wel iemand waar de vereniging al vele jaren plezier aan beleefd. Hij zelf uiteraard ook, immers het is 'n deel van zijn hobby. Begonnen als leider bij de F-jes en toen jaren actief medewerker bij de E- en F-kampen. Inmiddels al meer dan 20 jaar verzorgt hij al het interne drukwerk. Begonnen met het wekelijks drukken van het UDI-blaadje in 'n oplage van 1200 stuks. Heden staat het UDI-nieuws op de UDI-pagina in het Udens Weekblad. Hij drukt periodiek het clubblad 'De Voorzet', waar hij op dat moment 'n hele week druk mee doende is. Al meer dan 10 jaar is hij vaste medewerker bij de KNVB voetbaldagen. Verder is Piet altijd actief bij evenementen/activiteiten als ze naar zijn diensten vragen.  Het bestuur heeft in zijn vergadering onlangs besloten om Piet Jurjus voor zijn langdurige en geweldige inzet voor de vereniging te benoemen tot 'Lid van Verdienste'. Een benoeming die ik persoonlijk ook wil onderstrepen. Hij vroeg aan Joke, de vriendin van Piet, de speld bij Piet op te spelden. Nadien kreeg Piet de oorkonde als 'lid van verdienste'. En Joke kreeg een mooie bos bloemen als dank voor het mogelijk maken dat Piet zijn UDI hobby kan uitoefenen. Piet gefeliciteerd en hartelijk dank voor je inzet!

Na dit officieel gedeelte kregen hun kinderen en partners als eerste de gelegenheid om hun ouders te feliciteren. Nadien ontvingen beiden de felicitaties van diegene die bij de vrijwilligersavond aanwezig waren. Hierna werd de avond door eenieder heerlijk kletsend en feestelijk voortgezet. Al bij al een leuke avond waar iedereen een leuke avond beleefde en twee kanjers in het zonnetje werden gezet voor hun enorme inzet en betrokkenheid voor de vereniging. Zowel Jos als Piet hartelijk gefeliciteerd namens de gehele vereniging UDI'19. 

Bekijk hier meer foto's

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.