ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vanuit de Technische Commissie (3)

technische stafMario Boselie.
Zoals reeds gecommuniceerd gaat John Paul Willems terug naar het gras en wordt hij trainer bij de Jeugdopleiding UDI'19/Beter Bed (B2). Na gesprekken met enkele mogelijke opvolgers wordt JP komend seizoen opgevolgd door Good Old Mario Boselie.

 
Waar JP terug verlangde naar het trainingsveld mist Mario de werkzaamheden zoals deze er zijn in een Technische Commissie. We krijgen met Mario natuurlijk een ervaren medewerker die de klappen van de zweep als geen ander kent en samen hebben we ons beleid en de huidige manier van werken besproken. Mario wordt namens de TC de intermediair tussen het 1e, 2e, 3e en de TC. Strategie en doelstellingen blijven ongewijzigd en we zijn er met z'n allen van overtuigd dat het mogelijk moet zijn om komend jaar bovenin mee te kunnen draaien.

Hans Arts
Hans Arts wordt op de vrijdagavond (indien nodig) de vaste invaller voor Bas Gösgens, welke dan bij FC Den Bosch dan soms werkzaam is in de Jupiler leaque. Hans zal tijdens deze trainingen Bart Möhlmann assisteren. Hans is jaren trainer geweest, is in het bezit van OM II, is lid van de huidige TC met de portefeuille Externe Scouting en is ook scout voor de Jeugdopleiding van PSV.

Twan van Hooff
Bij UDI 2 is de selectie zo goed als compleet en zal Tiny Verhoeven geassisteerd gaan worden door Twan van Hooff. Twan heeft jaren in dit 2e als libero gespeeld en heeft zijn actieve loopbaar onlangs moeten beëindigen door blessureleed. Twan is 29 jaar, komt uit een echte UDI-familie en heeft alle selectie-elftallen doorlopen.

Joan Theijssen
Voor UDI 3 hebben we inmiddels een nieuwe hoofdtrainer. Joan Theijssen gaat komend seizoen de A2 verruilen voor dit selectieteam. Velen van deze spelers hebben al eens onder Joan getraind en zijn blij met zijn komst. Joan heeft al 12 jaar talenten in onze Jeugdopleiding getraind en dit tot volle tevredenheid van de TC. De kracht van Joan zit hem in het bouwen van een team met een flinke portie discipline welke na enige aanpassing steevast goed presteert. De 46 jarige in Uden wonende trainer zoekt samen met ons nog naar een passende assistent-trainer en leider.

Komende zaterdag vindt de 'Night of the Champs' plaats in ons clubhuis. Hier nemen enkele spelers en medewerkers afscheid nadat alle kampioenen zijn gehuldigd. Komt u ze ook toejuichen en uitzwaaien?! U bent van harte welkom!

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.