ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

C1 plaatst zich voor bekerfinale in Echt

UDIC1 bekerDe C1 van UDI'19 heeft zich geplaatst voor de finale van de KNVB districtsbeker. De halve finale tegen Venray C1 begon door omstandigheden (het A/B toernooi was uitgelopen)  drie kwartier te laat.

De C1 van UDI'19 heeft zich geplaatst voor de finale van de KNVB districtsbeker. De halve finale tegen Venray C1 begon door omstandigheden (het A/B toernooi was uitgelopen)  drie kwartier te laat. Voor de C1 van UDI maakte dat niet uit. Al snel was zichtbaar dat UDI niet van plan was om Venray veel kans te geven.

Al vroeg in de wedstrijd kwam UDI op voorsprong door een goal van Luc Stempher. UDI was daarna gevaarlijker maar omdat er meerdere kansen niet benut werden bleef de spanning voelbaar. Venray was een paar keer gevaarlijk maar keeper Per Nabuurs was niet van plan zich te laten passeren. Bij de rust was de stand dan ook 1-0.

Na rust werd Venray iets dreigender maar UDI bleef feller en na een prachtige solo, waarbij hij ongeveer het halve veld overstak, schoof Rogier v. Zutphen de 2-0 binnen. Het geloof bij Venray op een goede afloop was daarmee weg. UDI liep daarna via twee goals van Jasper Damsma (twee maal op aangeven van Luc Stempher) uit naar een dik verdiende 4-0 overwinning.

De finale wordt gespeeld op zondag 25 mei in Echt (L) om 11:00.  De tegenstander is de winnaar van de nog te spelen wedstrijd Budel C1 - DVO C1.