ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

BZB komt naar Open DAGén UDI19

bzbOptreden BZB op de afsluitdag van de UDI'19/Beter Bed Open DAGén op zondag 24 augustus a.s.. De combinatie tussen theater, gekkigheid en leuke acts zorgt voor 'n onvergetelijke afsluiter. Mis dit niet!

Opendag aankondiging 1

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert UDI'19/Beter Bed in samenwerking met de Supporters Club UDI'19 op zaterdag 23 en zondag 24 augustus de jaarlijkse UDI Open Dag. Velen weten ieder jaar de weg naar dit evenement op 'Parkzicht' te vinden. UDI'19/Beter Bed pakt dit jaar met maar liefst 2 dagen, groter uit dan ooit i.v.m. het 95 jarig bestaan van UDI'19.

Het programma is in grote lijnen bekend en is voor iedereen gratis toegankelijk.Vanaf 09.00 uur als de poorten op 'Parkzicht' open gaan, bulkt dit jaarlijkse evenement traditiegetrouw van de activiteiten. De officiële opening van de UDI Open DAGén zal op zaterdag 23 augustus om 11.00 uur plaats vinden. Men kan dan van alles bij de ambitieuze zondag-hoofdklasser beleven.Centraal staat de ledenwerving en er is voor elk nieuw lid een goodybag ter waarde van meer dan 100,- euro beschikbaar.

Activiteiten:

Hieronder een overzicht van de activiteiten die tijdens de UDI Open Dag zullen plaats vinden waarbij voetbal centraal staat.

        Tal van voetbalspelletjes

        Springkussens en survivalbaan voor de kinderen

        Kidsclub training met een wedstrijd tegen de opa's

        Een uitgebreide trainersdemonstratie door de Rabo Voetbalacademie UDI'19

        Loterij waar mooie prijzen te winnen zijn

        Een optredens van o.a. Dansschool Sylvia Vogels en show & Acrobatiek

        Een demonstratie van honkbalclub Red Sox

        Optreden van BZB op zondag 24 augustus, die voor een spetterend optreden
        garant staan!

band BZB

Kortom; maak van 23 en 24 augustus 2014 een gezellige familiedag en kom met z'n allen naar de UDI Open DAGén. Er is van alles te doen waardoor een bezoekje meer dan waard is.

Tijdens de UDI Open Dag is het van de Burgtplein/terras the place-to-be waar u onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig kunt bijpraten.

Noteer hem alvast in je agenda/PDA

UDI Open Dag — zaterdag en zondag 23 & 24 augustus 2014 Mis dit niet!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.