ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Regioteam onder 19 - PSV onder 17

regioteam Schijndel PSVBegin juni ontvingen de geselecteerde spelers uit de regio Schijndel een uitnodiging van Wally Pennings. Hierin werden wij, Robin Walk en Jorg Verhoeven, als spelers uitgenodigd om op dinsdag 1 juli deel te nemen aan een training......

Begin juni ontvingen de geselecteerde spelers uit de regio Schijndel een uitnodiging van Wally Pennings. Hierin werden wij, Robin Walk en Jorg Verhoeven, als spelers uitgenodigd om op dinsdag 1 juli deel te nemen aan een training, om vervolgens op donderdag 3 juli goed voorbereid aan de start te kunnen verschijnen van de wedstrijd tegen PSV onder 17. Deze wedstrijd diende als voorwedstrijd van de hoofdact: de wedstrijd tussen RKSV Schijndel 1 en 'het grote' PSV. 

regioteam Schijndel PSVOp donderdag 3 juli werden wij door gelegenheidstrainers Wally Pennings en Bas Gösgens, een bekende van de UDI'19-jongens, ontvangen op Sportpark Zuideinderpark te Schijndel.  Na een goede, maar vooral duidelijke wedstrijdbespreking van hoofdtrainer Bas Gösgens, gingen wij ons omkleden in het opvallende, mooie oranje uittenue van Schijndel. 

De warming-up vond plaats op een trainingsveld. Gezien de zeer warme temperaturen, het was namelijk zo'n 28 graden, werd door iedereen een goede, maar rustige warming-up uitgevoerd. 
Om 17.00 begon de wedstrijd op het Schijndelse hoofdveld, wat er prachtig bij lag: woensdag was het veld nog gemaaid en vlak voor de wedstrijd was het veld nog gesproeid. Oftewel, prima omstandigheden voor een mooie wedstrijd.

Na een moeilijke en zware wedstrijd, klonk het laatste fluitsignaal bij een 0-3 stand voor de Eindhovenaren. Gezien het feit dat de 0-1 en 0-3 uit een hoekschop werden gescoord, had de score misschien wat lager uit kunnen vallen. Desalniettemin was het een terechte overwinning voor PSV onder 17. 
Ondanks de nederlaag, was het een hele mooie ervaring voor de spelers van het Regioteam, die niet snel vergeten zal worden.

Bij deze willen wij RKSV Schijndel en Wally Pennings, Bas Gösgens en Sijmen Pijnenburg bedanken!

Met sportieve groet,
Robin Walk

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.