ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI-DAGén 23 en 24 augustus op sportpark van UDI19

UDI DAG 2014De open dag van UDI staat weer in de steigers.  Ditmaal pakt UDI extra groot uit, het zijn ditmaal 2 aaneensluitende open dagen op het sportpark van UDI'19, zaterdag 23 en zondag 24 augustus.

Spetterend programma Open DAGen UDI'19

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert UDI'19/Beter Bed in samenwerking met de Supporters Club UDI'19 op zaterdag 23 en zondag 24 augustus de jaarlijkse UDI Open DAGen. UDI'19 pakt dit jaar i.v.m. het 95 jarig bestaan van UDI'19 met maar liefst 2 dagen groter uit dan ooit.

Het programma is voor iedereen gratis toegankelijk.De officiële opening van de UDI Open DAGen zal op zaterdag 23 augustus om 11.00 uur plaats vinden. Men kan dan van alles bij de ambitieuze zondag hoofdklasser beleven. Centraal staat de ledenwerving en er is voor elk nieuw lid een goodybag t.w.v. meer dan 100,- euro beschikbaar.

De opening op zaterdag 23 augustus om 11.00 uur beloofd veel: Paul Rüpp zal het festijn openen en een optreden van de Braziliaanse Brassband Earthquake, honderden ballonnen die de lucht ingaan en aansluitende de opening van de nieuwe tribune illustreren dat deze club bruist van activiteit.

Hieronder een overzicht van de activiteiten die tijdens de UDI Open Dag zullen plaats vinden waarbij voetbal centraal staat.

          * Spectaculaire opening   met Braziliaanse band Earthquake

          *  Tal van voetbalspelletjes

          *  Voetbalwedstrijd UDI-1

          *  Springkussens en survivalbaan voor de kinderen

          *  Kidsclub-training met een wedstrijd tegen de opa's

          *  Een optredens van o.a. dansschool dv dance action en show & Acrobatiek

          *  Demonstratie vechtsport   van Verbueken Sport

         * Demonstratie van honkbalclub Red Sox en volleybalclub Sarturnus / Hendriks Coppelmans

         * Optreden van BZB op zondag 24 augustus om 17.00 uur voor een spetterend optreden!

De UDI-DAGen bieden verrassende muziek !

Extra optreden van Heavy Hoempa. Gratis entree!!!

We kunnen een verassende band toevoegen aan de Open DAGen van UDI'19, Heavy Hoempa heeft toegezegd om een fantastisch optreden te verzorgen in het voorprogramma van BZB. 7 Blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Brass rock met een dikke 'over de top' knipoog naar de hardrock door blazers met ballen. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Rammstein, Nirvana, Kiss, Guns 'n Roses, AC/DC. En dat met een volume waar je haren van gaan wapperen! Kortom Heavy Hoempa! Aanvang zondag 24 augustus om 16.00 uur bij UDI'19. Ook dan is de entree gratis.
heavy hoempa

BZB band
BZB band 1De BZB is natuurlijk de topband op ons programma en behoeft geen verdere toelichting. De bandleden afkomstig uit Uden en omgeving gaan er een knallende show maken is ons toegezegd.
Aanvang 17.00 op zondag 24 augustus bij UDI'19.








brassband eartquakeEarthquake brassband
Earthquake brassband is een groep gedisciplineerde jonge muzikanten die van ieder evenement een feest maken. De band bestaat uit drummers, trompettisten en dansers. Earthquake's muziek werkt aanstekelijk en een deinende golf van dansende mensen is het resultaat als Earthquake's ritmes los barsten.  Earthquake behoort tot de top in de wereld van Nederlandse brassband muziek. Dit is bewezen in de Battle of the Drums, een nationale competitie voor beste Nederlandse brassband waarin Earthquake 2de werd in 2006. Earthquake heeft veel fantastische optredens verzorgd door heel Europa.



Kortom; maak van 23 en 24 augustus 2014 een gezellige familiedag en kom met z'n allen naar de UDI Open DAGen. Tijdens de UDI Open Dag is het van de Burgtplein/terras the place-to-be waar u onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig kunt bijpraten.

Pak de fiets en kom naar UDI'19, Parklaan 4 te Uden.

UDI Open Dag — zaterdag en zondag 23 & 24 augustus 2014

Gratis entree en kom met de fiets! Mis dit niet!

POSTER UDI DAG 2014

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.