ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

Het doek is gevallen voor UDI-2

Na de 4-0 nederlaag bij OJC Rosmalen was het 2e elftal nagenoeg kansloos om verder te komen in de race om het kampioenschap van Nederland voor reserveteams.

Helaas zag het er in de 1e helft van de wedstrijd tegen Westlandia 2 ook zo uit. UDI speelde zonder overtuiging en daar maakte een goed spelend Westlandia dankbaar gebruik van. Mede door onoplettendheden in de UDI-defensie kon Westlandia gaan rusten met een comfortabele 0-2 voorsprong.

Er was een hartig woordje van trainer Tiny Verhoeven voor nodig om de mannen wakker te schudden. Men nam dit ter harte en de 2e helft zag men weer het UDI 2 als vanouds. Meer aanvallende impulsen en kansen om terug te komen in de wedstrijd. Toch duurde het tot een kleine 10 minuten voor tijd voordat UDI via een penalty van Hakop Aslamjan de marge kon verkleinen. Verder kwam de ploeg niet en bij het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Kox werd het seizoen afgesloten met een 1-2 nederlaag. OJC Rosmalen en Westlandia gaan a.s. donderdag uitmaken wie verder komt in deze eindronde.

UDI 2 kan met opgeheven hoofd terug zien op een prima seizoen en zich na een welverdiende vakantie gaan voorbereiden op de volgende uitdagingen.