ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

A2 promoveert naar Hoofdklasse, A1 verliest na penaltyreeks

finales nacompetitieaterdag jl. waren de finales van de nacompetitie van A2 en A1, beide ploegen hebben zich van hun beste kant laten zien.

Zaterdag jl. waren de finales van de nacompetitie van A2 en A1, beide ploegen hebben zich van hun beste kant laten zien.

A2
De A2 speelde in Nistelrode bij Prinses Irene de finale voor een plekje in de hoofdklasse tegen Nulandia A1. De mannen begonnen voortvarend en na een half uur spelen stond de 2-0 op het scorebord. In de resterende minuten van de 1ste helft waren er nog enkele goede kansen om de score uit te breiden maar uiteindelijk werd met een 2-0 voorsprong de kleedkamer opgezocht. Na de rust werd het spel wat onrustiger al bleven de kansen voor UDI komen. Toch was het Nulandia A1 die de stand vrij snel na rust op 2-1 bracht en er toch weer spanning in de wedstrijd kwam. Veel kansen waren er echter niet voor Nulandia maar UDI verzuimde om de genadeslag toe te dienen.
Het Udense publiek en bank beleefden nog een spannend moment toen een speler van Nulandia een 100% doelkans op miraculeuze wijze niet in het doel wist te werken. Vlak daarna was het UDI die de stand op 3-1 en niet veel later op 4-1 bracht en de promotie naar de hoofdklasse een feit is.. Een fantastische prestatie na een mooi seizoen waarin de A2 ook al tot Team van het Jaar werd bekroond. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd!

A2 promotie
Spelers en begeleiding A2 "PROFICIAT" met jullie promotie naar de Hoofdklasse!

A1

De mannen van de A1 mochten tegen Westlandia A1 proberen om een plekje in de 2de Divisie te bemachtigen. Ook deze wedstrijd werd gespeeld op neutraal terrein, in dit geval in de Meern. Het was Westlandia die na een kwartier spelen op een 2-0 voorsprong stond.
De meegereisde supporters van onze A1 waren daardoor niet direct van slag, de afgelopen weken is de veerkracht van de A1 duidelijk boven komen drijven. Na de rust werd de achterstand omgebogen naar  2-2 in de reguliere tijd waardoor een verlenging noodzakelijk was. Ondanks het wat betere spel van UDI in de verlenging waren het toch de penalty's die de uiteindelijke winnaar moest bepalen.
Helaas voor onze jongens was het Westlandia die met de eer en promotie naar de 2de Divisie ging strijken. Volgend jaar zien we de A1 dus weer terug in de 3de divisie. Ondanks de tegenvaller mogen spelers en begeleiding van A1 trots zijn op wat ze gepresteerd hebben in de nacompetitie!

A1 uditeam
Jammer A1: Spelers en begeleiding jullie mogen trots zijn op jullie prestaties in de nacompetitie!