ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

De rollen omgedraaid: G-voetballers gaan UDI 1 training geven

Als je net gepromoveerd bent, verdien je een unieke laatste training van het seizoen en dat gaat donderdag 9 juni rond 19:45 uur dan ook gebeuren. De G-voetballers van UDI'19 gaan namelijk de laatste training van UDI 1 van dit seizoen verzorgen!

Het is inmiddels iets meer dan een jaar geleden dat Bas Gösgens samen met een aantal spelers van UDI 1 de spelers van TeamNL Voetbal een mooie training gaven in de aanloop naar deelname aan de Special Olympics World Games in Los Angeles. Na afloop van die training vertelde G-voetballer Wout dat hij veel had geleerd, maar dat de G-voetballers de spelers van UDI 1 ook veel kunnen leren. Dan gaat het vooral over sportiviteit, omgaan met winnen en verliezen, respect voor elkaar en natuurlijk over voetbalplezier. Spelers en trainers van UDI 1 konden dat alleen maar beamen en er werd afgesproken dat in het nieuwe seizoen ruimte zou worden gemaakt voor een training door de G-voetballers voor UDI 1.

UDI 1 had een druk en belangrijk jaar en de training kwam er maar niet van. Enkele weken geleden trokken G-voetballers Stefan en Martijn gelukkig de stoute schoenen aan en zijn tijdens een training op Bas Gösgens afgestapt om hem te herinneren aan de belofte. En die belofte wordt nu ingelost. Na de geweldige ontlading afgelopen zondag na de winst tegen SWZ en daarmee het promoveren naar de derde divisie, is het goed om weer even met beide benen op de grond te landen en het pure plezier van voetbal te ervaren! Onze G-voetballers gaan donderdagavond proberen dat plezier over te brengen. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.