ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

KNVB-clinic voor G-voetballers op Oranje fandag

Terwijl de G1 op toernooi was bij Vianen Vooruit en daar de sportiviteitsprijs wisten binnen te halen, gingen een aantal G2-spelers op zaterdag 28 mei op uitnodiging van de KNVB naar het terrein van OSS'20 om deel te nemen aan een clinic tijdens de Oranje fandag.

Paul, Niek, Nick en Burak vertegenwoordigden UDI'19. Ze werden hartelijk ontvangen bij OSS'20. Alles ging heel officieel en ze moesten dan ook lang wachten. Gelukkig hadden de heren wat te kijken, want er bleken ook meidenteams aanwezig! De burgemeester opende de dag en toen mochten ze samen met de G-voetballers van SBC (Son en Breugel) het veld op. Maarten van Vugt en Stefan Lipp bleken de trainers. Paul wist meteen dat Maarten trainer is geweest van BlauwGeel en zo was er meteen een leuk contact.

Er werd op verschillende onderdelen getraind zoals twee tegen twee, dribbelen, passeeroefeningen, gericht schieten enz. De training was nog niet klaar of er landde een helikopter op het naastliggende veld. Daar zaten vijf Oranjespelers in! Met Wijnaldum, Willems en Jansen mochten ze op de teamfoto. Helaas was er geen tijd om een praatje te maken of een handtekening te vragen. Na afloop lukte het ook nog om op de foto te gaan met Zoet en Aanholt! Dank KNVB en OSS'20 voor deze prachtige voetbalochtend.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.