ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Bus: Café het Udenaartje

Café het Udenaartje organiseert in samenspraak met de Supporters Club UDI’19 op donderdag 9 mei Hemelvaartsdag voor haar klanten een busreis naar de finale in Heerlen om de KNVB-districtsbeker. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen UDI’19/CSU en DAW uit Schaijk, twee clubs allebei afkomstig uit de gemeente Maashorst, een unicum! Aanvang wedstrijd om 17:00 uur. 

Wil jij er óók bij zijn om UDI’19/CSU aan te moedigen bestel dan je bus-ticket(s) tot uiterlijk 5 mei tot 18:00. De kosten bedragen voor de jeugd t/m 12 jaar € 5,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd. Voor de overige belangstellende is de prijs € 15,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd.

Vergeet niet je UDI-outfit, rood-wit-blauw UDI-shirt aan te doen en neem bellen en toeters mee om de “Tricolores” aan te moedigen, dan maken we er met z’n allen een geweldige happening van. De bussen vertrekken vanaf sportpark “Parkzicht” om 14:30 uur (vervroegd/gewijzigde vertrektijd) !!! De terugreis vanuit Heerlen staat gepland om 19:15 uur zodat wij rond de klok van 20:45 uur terugkeren op sportpark Parkzicht.

Aanmelden niet meer mogelijk.

 

We hebben nog wel een aantal plekken in de Bus: Supporters Club UDI’19.
 

Aanmelden niet meer mogelijk.

 

We hebben nog wel een aantal plekken in de Bus: Supporters Club UDI’19.
 Mocht je vragen hebben of lukt het aanmelden niet? Mail naar info@supportersclubudi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.