ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

EHBO

Op zaterdag en zondag zijn er vele honderden voetballers (m/v) in alle leeftijden actief op onze velden. Gelukkig gebeuren er relatief niet zoveel ongelukken, maar het gaat helaas ook weleens mis. Op zo'n moment is het belangrijk dat er een EHBO'er aanwezig is die de ernst van de situatie kan beoordelen en indien nodig kan ingrijpen. We streven ernaar om op zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden altijd een EHBO'er aanwezig te hebben.

We organiseren regelmatig zelf EHBO-cursussen, bestaande uit 3 of 4 lessen die 's avonds plaatsvinden. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en willen iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan zo'n cursus. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent, en na afloop ontvangt u een certificaat. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. We hopen wel dat deelnemers na het afronden van de cursus bereid zijn om gedurende het seizoen een aantal EHBO-diensten te draaien bij UDI’19.

Mocht je interesse hebben of meer willen weten over EHBO bij UDI’19, kan dat via mailadres ehbo@udi19.nl. Natuurlijk kan je ook op wedstrijddagen bij het wedstrijdsecretariaat binnen lopen voor meer informatie.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.