ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

EHBO

Op zaterdag en zondag zijn er vele honderden voetballers (m/v) in alle leeftijden actief op de velden van UDI’19. Gelukkig gebeuren er relatief niet zo veel ongelukken, maar het gaat helaas ook wel eens mis. Op zo’n moment is het belangrijk dat er een EHBO’er aanwezig is die de ernst van de situatie kan beoordelen en indien nodig handelend kan optreden. UDI’19 streeft erna om op zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden altijd een EHBO’er aanwezig te hebben.

Regelmatig organiseren we zelf een EHBO-cursus bestaande uit 3 of 4 lessen (in avonduren). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en we willen iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan zo'n cursus. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent en na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat. Aan de cursus zijn overigens geen kosten verbonden. We hopen wel dat deelnemers na afloop van de cursus bereid zijn om een aantal keer per seizoen een EHBO-dienst te draaien bij UDI’19.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten over EHBO bij UDI’19 dan kunt u contact opnemen met Wiel Frencken, zijn mailadres is ehbo@udi19.nl. Uiteraard kunt u ook mij aanspreken hierover.

Met sportieve groet,
Jan van Asseldonk
Bestuurslid Sport en Maatschappij

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.