ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI'19 RECHT    

Als vereniging hebben wij een maatschappelijke functie. We willen er voor elkaar zijn in goede tijden maar ook in minder goede tijden. En dat hoeft niet perse over voetbal te gaan.

Ook op het terrein van 'het recht' wil UDI'19 haar leden toegang tot deskundige bijstand bieden. UDI'19 heeft een van haar trouwe sponsors, Hamelers Nijkamp advocaten, bereid gevonden om voor haar leden de toegang tot het recht bereikbaar en financieel aantrekkelijker te maken.

Hamelers Nijkamp advocaten draagt UDI'19 en haar leden een warm hart toe. Herbert Nijkamp is al meer dan 45 jaar lid van UDI'19 en is een oud 1e elftal speler (1984 - 1998). Peggy Smits (dochter van Victor Smits) maakt deel uit van de sponsorcommissie, onderdeel van de Business Club, van UDI'19 en is al sinds haar vroegste jeugd bij UDI'19 te vinden geweest.

Hamelers Nijkamp advocaten beschikt over expertise op vele rechtsterreinen, onder meer op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, huurrecht, letselschade, ondernemingsrecht, personen en familierecht, sport- en tuchtrecht, strafrecht, verbintenissenrecht etc. Ook op het terrein van de tuchtzaken in het amateurvoetbal beschikt Hamelers Nijkamp advocaten over de benodigde kennis. In het geval door de KNVB een (onterechte) sanctie wordt opgelegd kunnen de advocaten van Hamelers Nijkamp advocaten van dienst zijn.

Hamelers Nijkamp advocaten neemt haar maatschappelijke positie serieus en vindt het van het allergrootste belang dat iedereen toegang tot het recht behoudt. Hamelers Nijkamp advocaten werkt daarom waar mogelijk met vaste tarieven en werkt tevens op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingszaken, die voor mensen met een kleinere portemonnee de toegang tot het recht mogelijk maken; in dit soort kwesties betaalt de rechtzoekende een inkomensafhankelijke bijdrage in de kosten van de rechtsbijstand).

Hamelers Nijkamp advocaten biedt de leden en sponsoren van UDI'19 een exclusieve korting van 10% op de door haar gehanteerde tarieven.

Maak vrijblijvend een afspraak met Hamelers Nijkamp advocaten. In een eerste gratis gesprek zal het probleem van de rechtzoekende in kaart worden gebracht en zal door een medewerker van Hamelers Nijkamp een 1e advies worden gegeven met een indicatie van de mogelijke kosten.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.