ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU
Speler van het seizoen: Robin Walk

Speler van het seizoen

Robin Walk

Kees van der Wijst Kees van der Wijst zondag 05 juli 2020 3 minuten

In het artikel van vorige week over de supportersclub kon u lezen dat zij al jarenlang tijdens thuiswedstrijden THE MAN OF THE MATCH –verkiezing organiseert. Aan enkele willekeurige supporters wordt voorafgaand aan een thuiswedstrijd een stembriefje overhandigd, welk gedurende de tweede helft weer wordt opgehaald. Men kan daarop aangeven wie in aanmerking komt om te worden gekozen tot MAN OF THE MATCH.

Ook gedurende dit “vreemde” seizoen vond deze activiteit plaats en nu kan uit de tussenstand worden afgeleid dat Robin Walk door de supporters het vaakst is gekozen en dus de SPELER VAN HET SEIZOEN is geworden. Tijd om nader kennis te maken met deze 1e elftalspeler.

Naam

Robin Walk

Leeftijd

25 jaar

Prive

Robin trouwt in september en gaat wonen in Mariaheide. Heeft samen met zijn zus een bedrijf opgezet, WALK DIGITAL. De doelstelling is het ondersteunen van MKB-bedrijven op digitaal gebied.

Voetballoopbaan

Begonnen in de jeugd bij de Willy’s in Wilbertoord, op 11 jarige leeftijd naar UDI in de C1, op 12 jarige leeftijd naar RKC Waalwijk, waar hij anderhalf jaar de jeugdopleiding volgde, daarna terug naar de UDI-jeugd. Kwam op 19 jarige leeftijd terecht in de 1e selectie en speelde daar 3 seizoenen. In 2017 naar Prinses Irene, waarmee kampioenschap in de 2e klasse werd behaald. Vorig jaar terug naar UDI en inmiddels vaste waarde in ons 1e elftal.

Positie

Controlerende middenvelder, voor ingewijden op de positie 6 of 8

Voorbeeld

Mark van Bommel

Sterke punten

Loopvermogen, inzet en spelinzicht

Wat kan beter

Vaker voor het doel van de tegenstander komen en scoren

Uitstapje Prinses Irene

Robin heeft daar, samen met zijn zwager Koen Bollen, een mooie tijd gehad o.l.v. trainer William van der Steen. Zijn keuze voor deze vereniging omschrijft hij als volgt: “Soms moet je een stapje terugdoen, om er daarna weer een paar vooruit te kunnen zetten”. 

Corona

Robin heeft voor zichzelf flink getraind op conditie en kracht. Sinds 6 weken is hij weer aan de slag bij UDI. Wekelijks wordt tweemaal fanatiek getraind met de nieuwe selectie. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met de regels van het RIVM, dus de echte partijspelen ontbreken vooralsnog.

Robin samen met pupil Tijn

Seizoen 2020-2021

Robin gaat met veel vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. Hij denkt dat de selectie aan kwaliteit heeft gewonnen en vindt het positief dat daarin ook weer plaats is voor enkele jeugdspelers uit de UDI-opleiding. Jammer is dat de reisafstanden naar enkele nieuwe tegenstanders zo groot zijn.

Speler van het seizoen

Deze uitverkiezing vervult hem met veel trots. Vooral het feit dat de supporters daarmee hun waardering voor hem uitspraken stelt hij erg op prijs. De samenkomst rondom de verkiezing heeft inmiddels plaatsgevonden en binnenkort wordt de afbeelding van Robin geplaatst op het bord bij de entree van ons sportpark. 

UDI’19

Een warme vereniging met een prachtige accommodatie. Dankzij de vele vrijwilligers ziet het er altijd super verzorgd uit. Robin is trots dat hij voor zo’n mooie vereniging mag spelen.

Voetbalwens

met UDI komend seizoen een hoofdprijs pakken, om daarmee weer meer supporters langs de lijn te krijgen.

Robin in actie tijdens de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Longa"30 (0-2)

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.