ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Jubileum Weekendkamp 2019 voor O8 t/m O13

Dit seizoen bestaat UDI’19 100 jaar, daarom houden we een speciaal Weekendkamp. Een kamp waar dit jaar alle jongens en meiden van de Onder-8 t/m Onder-13 aan mee mogen doen. Daarom hebben we seizoen maar liefst 4 dagen kamp in het Hemelvaartsweekend.

Wat gaan we zoal doen?

Tijdens het kamp gaan we natuurlijk voetballen tegen de andere kampgroepjes, Maar we gaan ook andere leuke (avond)spellen spelen en er staan een aantal grote luchtattracties. Voor elke leeftijdsgroep hebben we iets spectaculairs. Maar dat verklappen we nog niet. Het belangrijkste uitgangspunt is en blijft dat het voor iedereen (spelers/begeleiding/kampstaf) een gezellig, maar zeker een sportief kamp wordt.

Natuurlijk logeren op de FestiBal-Camping!!

Tijdens het kamp creëren we een heuse festivalcamping waar je je eigen tentje op mag zetten. Of deel je liever je tent met je beste vriend/vriendin of toch liever met je vader of moeder? Dat kan natuurlijk ook! In de uren voor het kamp is er een mogelijkheid om alvast de tent op te zetten. Wil je in je eigen tent slapen? Geef dit even door bij het aanmelden. Heb je geen tent? Geen probleem, wij zorgen voor voldoende slaaptenten.

Begeleiden van een kampgroepje?

Een oproep aan alle papa’s, mama’s en oudere broers/zussen: wij kunnen altijd hulp gebruiken bij de begeleiding van de kampgroepjes. U begeleidt met maximaal 2 personen* een groepje van ongeveer 6-7 spelers. De voorkeur geniet dat de begeleiding ook blijft slapen, ook leuk voor uw kind.

Infoavond kampbegeleiding: woensdagavond 15 mei 2019
* Als organisatie hebben we besloten maximaal 2 begeleiders per kampgroep in te gaan delen. Nadat alle aanmeldingen zijn verwerkt, zullen we op de website een lijst publiceren met alle kampbegeleiders.

Of juist helpen bij de opbouw/tijdens/afbouw van het kamp?

Tijdens het kamp zijn er veel vrijwilligers nodig om uw zoon/dochter een onvergetelijk kamp te bezorgen. We zijn elk jaar op zoek naar extra handjes die ons kunnen helpen bij de opbouw, tijdens en afbouw van het kamp. Werkzaamheden verschillen van het opbouwen van attracties tot meehelpen bij het ontbijt. Wellicht kunt u ons hiermee helpen? Geef uw naam door aan de leider van het team, deze kan het vermelden op het inschrijfformulier. Of neem contact op via onderstaande gegevens.

Inschrijvingen

Op zaterdag 30 maart kunnen de inschrijfformulieren en inschrijfgeld worden ingeleverd in het clubhuis van UDI19.

Het is ook mogelijk om het formulier digitaal in te leveren, dat kan via het mailadres weekendkamp@udi19.nl. U ontvang een bevestiging als de inschrijving is verwerkt.

Inschrijven lopen via de leiders/trainers van het team.

Data

Kamp O12 & O13: Donderdag 30 mei 2019 van 18:00 uur tot vrijdag 31 mei 2019 14:00 uur

Kamp O10 & O11: Vrijdag 31 mei 2019 van 18:00 uur tot zaterdag 1 juni 2019 14:00 uur 

Kamp O8 & O9: Zaterdag 1 juni 2019 van 18:00 uur tot zondag 2 juni 2019 14:00 uur

Informatieflyer (ouders)
 

Inschrijfformulier (leider/trainer)

 

 

Contact

René van Vuuren, Organisatie Weekendkamp 2019

weekendkamp@udi19.nl of 06-11417012

Impressie Weekendkamp 2018

Deze site is ontwikkeld door ID and more en Weemen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.