Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

UDI'19 Werkt!

UDI helpt werkzoekenden op weg naar een baan.

Afgelopen zondag 27 september is de officiele aftrap gegeven voor een uniek project, “UDI werkt”, dat maandag 28 september (ge-) start (is) op initiatief van UDI’19 Beter Bed.

Een aantal werkzoekenden wordt bij de club en met behulp van specialisten die aan de club verbonden zijn en in nauwe samenwerking met de gemeente en IBN, klaar gestoomd voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Er is bij UDI’19 lang gewerkt aan de voorbereiding van het project en gezegd mag worden dat er een gedegen en uitgebalanceerd programma klaar ligt voor de kandidaten.

Het team onder leiding van Gijs de Vocht, maatschappelijk sportcoach met specialisaties innovatie, persoonlijke mentale (team-) en talentontwikkeling bestaat verder uit begeleiders die afgestudeerd zijn op de gebieden Fysiotherapie, HRM en Psychologie en CIOS.

Enkele van de deelnemers zijn al langere tijd op zoek naar een baan en hun afstand tot de arbeidsmarkt lijkt alleen maar groter te worden.

UDI werkt is erop gericht de deelnemers te revitaliseren.

Anders gezegd, de deelnemers nieuwe brandstof te geven voor hun inspanningen die ertoe moeten leiden dat ze weer aan de slag kunnen.

Voor iedere deelnemer is er aan het einde van de drie maanden durende revitaliseringsroute die ze gaan afleggen een werkervaringsstage van minimaal een half jaar. In de eerste periode wordt door een mix van geestelijke en fysieke bagage voldoende gereedschap aangereikt en innerlijke kracht opgebouwd om vervolgens klaar te zijn voor een nieuwe start in een leuke baan. Het streven is dat minimaal 20 % van alle deelnemers doorstroomt naar die lang gewenste baan, liefst natuurlijk veel meer.

De gemeente Uden ondersteunt het project van harte.

De kandidaten zijn in samenwerking met de gemeente Uden gezocht. Daarnaast zorgen de CSU, IBN en Rabobank Uden Veghel zelf of met inzet van hun netwerken voor voldoende werkervaringsplaatsen en andere ondersteuning. Ook UDI’19 mobiliseert bedrijven in haar netwerk om hierin te voorzien.

Begin 2016 stromen de deelnemers vanuit het voorbereidende traject de werkervaringsplaatsen in. Voor diegenen waarvoor dit succesvol verloopt ligt er rond de zomer van 2016 een baan in het verschiet.

UDI Werkt!

Informatie: projectleider Wim Scheen 06-52773594

Nieuws

Werkervaringsplaatsen gezocht voor maatschappelijk project 'UDI werkt'

Tijdens de ALV kreeg Wim Scheen vice voorzitter van UDI’19/Beter bed de gelegenheid om het bijzondere project 'UDI Werkt' toe te lichten. Het project is erop gericht om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij hun terugkeer naar een baan.

Lees meer...

Al sportend op weg naar een baan in Uden

UDEN - Een combinatie van theorie en sportieve activiteiten moet bij het traject ‘UDI’19 werkt anders’ werklozen aan een baan helpen. De Rabobank, IBN en CSU staan aan het eind van de 8 weken garant voor 2 banen en 6 werkervaringsplaatsen.

Lees meer...

UDI'19 helpt werkzoekenden op weg naar een baan

UDI werktAfgelopen zondag 27 september jl. is de officiële aftrap gegeven voor een uniek project, “UDI werkt”, dat maandag 28 september jl. gestart is op initiatief van UDI’19/Beter Bed.

Lees meer...

Voetbalclub UDI’19 wil werkzoekenden helpen bij weg naar een baan

UDEN – Voetbalclub UDI’19 uit Uden is deze week gestart met het project ‘UDI werkt’. Een aantal werkzoekenden wordt bij de club met de hulp van specialisten klaargestoomd voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Lees meer...

Tweets over: UDI19

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden