Hendriks Coppelmans al decennia lang sponsor UDI’19/CSU

17-10-2017 AlgemeenSponsoring

Zondag 15 oktober jl. hebben Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV en UDI’19/CSU in het bijzijn van het bestuur, sponsorcommissie en genodigden een nieuw sponsorcontract ondertekend. De handtekeningen werden geplaatst door Dhr. Bart Hendriks (algemeen directeur Hendriks Coppelmans) en scheidend UDI’19/CSU voorzitter Paul Rüpp. Met het nieuwe contract gaan beide partijen verder met de prettige samenwerking die al decennia lang bestaat.  

Hendriks Coppelmans is een ontwikkelende bouwgroep die vanuit haar vestiging in Uden actief is in Brabant en Zuid-Gelderland. Ruim 95 jaar geleden ontstaan uit twee traditionele familiebedrijven die in de jaren negentig samengevoegd zijn tot een eigentijdse, marktgerichte en innovatieve onderneming (en nog altijd een familiebedrijf!)

Het bedrijf is gespecialiseerd in projecten met een woonfunctie, al dan niet gecombineerd met zorg, welzijn, dienstverlening of commercieel gebruik. Alles aan een huis moet kloppen, wat iemands woonwens ook is. Dat is de filosofie waarmee de woonspecialist al vele jaren ontwikkelt, bouwt en onderhoudt.

Eind jaren zeventig, begin jaren tachtig werd Dhr. Wim Hendriks directeur van het toenmalige bouwbedrijf Hendriks en René de Vroomen directeur bij Schoenenreus door ere-voorzitter Tiny Janssen benaderd tot het realiseren van de bestaande hoofdtribune. Samen zorgden zij ervoor dat in 1982 de tribune op het hoofdveld  in gebruik kon worden genomen.

Nu 35 jaar later is Hendriks Coppelmans nog steeds stersponsor van deze bloeiende vereniging, om zo haar steentje bij te dragen aan een mooi en intensief verenigingsleven. Daarom is Hendriks Coppelmans trots dat ze zichzelf nog steeds sponsor mogen noemen van deze fantastische vereniging. UDI’19/CSU is een club waar je op kunt bouwen als sponsor en die het samenspel al bijna 100 jaar begrijpt.