Lid worden?

Aanmelden kan alleen via een aanvraagformulier. Betreffende formulieren zijn beschikbaar in het clubhuis of zijn hier te downloaden als pdf-file. Afhankelijk van de leeftijd en categorie waaronder het lidmaatschap valt kan het zijn dat een pasfoto en/of copie identiteitsbewijs noodzakelijk is. Kijk goed op het formulier welke aanvullende info noodzakelijk is en zorg dat u de aanvraag compleet indient.

Aanmelden senioren & veteranen

Aanmelden jeugd & G-voetbal

Aanmelden kidsclub

Aanmelden medewerker/begeleider

Informatie bij de ledenadministrateur: Tinie Timmers, 06-53898663 of ledenadministratie@udi19.nl.

 

Heb je vragen over je contributie, incasso of borgsom? Ga naar de pagina Contributie

Wil je een wijziging doorgeven of afmelden als lid? Ga dan naar de pagina Wijzigen of afmelden?.

 

 

 


 

 

Hulp bij betalen contributie 

Er zijn diverse (financiele) mogelijkheden om hulp te krijgen:

Jeugdfonds Sport en Cultuur (Gemeente Maashorst)

Jeugdfonds Sport heeft de regeling Sportdeelname: financiële hulp bij het betalen van een sportabonnement (tennis, babyzwemmen, judo, rugby enzovoorts) of sportattributen (voetbalschoenen, turnpakje, hockeystick enzovoorts). Jeugdfonds Cultuur heeft de regeling Cultuurdeelname: financiële hulp bij het betalen van lessen op kunst en cultuurgebied, bijvoorbeeld muziekles, balletles en tekenles.

Meer informatie

Stichting Leergeld Maashorst

Leergeld helpt kinderen o.a. met schoolbijdragen, een lidmaatschap van een sportvereniging of muziekvereniging of helpt de aanschaf van een fiets mogelijk te maken als daar even geen geld voor is.

Meer informatie

Niemand buitenspel (KNVB / ING)

Niet voor iedereen is sporten bij een vereniging vanzelfsprekend. Zij kunnen bijvoorbeeld geen lid worden van een voetbalclub of stoppen vroegtijdig, omdat de kosten van de contributie en andere voetbalbenodigdheden voor hun ouder(s) niet op te brengen is. De KNVB vind dat iedereen moet kunnen voetballen. Daarom heeft de KNVB samen met ING ‘Niemand buitenspel’ geïntroduceerd.

Meer informatie