ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Stage

Stage lopen bij een sportvereniging

Een vereniging als UDI'19 is wellicht niet de eerste optie waar je aan denkt maar elk seizoen lopen diverse personen stage binnen de vereniging. De activiteiten en duur van de stage zijn zeer divers en in onderling overleg in te vullen.

We hebben een centraal meldpunt ingericht voor stagiaires die vanuit hun opleiding naar mogelijkheden zoeken voor stages. Zo krijgen zij een goede begeleiding en ondersteuning gedurende hun stage en wellicht zorgt dit voor extra motivatie om zich later ook als vrijwilliger in te zetten voor een vereniging. De stage coördinator van UDI'19 werkt samen met meerdere VO organisaties in o.a. de regio van Uden, Heeswijk Dinther, Heesch, Veghel en de algemeen stagecoördinator van de afdeling sportzaken van de gemeente Maashorst. Incidenteel zijn stagiaires van buiten de regio ook mogelijk.

Maatschappelijke stage & Stagemogelijkheden (sportopleidingen e.d.)

UDI'19 als voetbalvereniging met ca. 1700 leden bruist altijd van vele activiteiten. Hierdoor hebben wij regelmatig plaats voor een aantal stagiaires.

Erkende kwalificatie(s)

  • Coördinator sport, bewegen en gezondheid (25413) (4)
  • Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) (4)
  • Sport- en bewegingsleider (25415) (3) 3 20-07-2011
  • Medewerker sport en recreatie (25500) (2)

Stages kunnen beperkt doordeweeks overdag worden gevolgd maar meer mogelijkheden zijn er bv. op doordeweekse avonden van ca. 17:30 tot bv 20:00 uur of uiterlijk tot 22:00 uur dan wel op zaterdagen!

Contact - Stage Coördinator 

Voor vragen of aanvullende info kan je mailen naar Anton Jetten stage@udi19.nl.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.