ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

UDI'19 Zorgt

De vereniging UDI’19 neemt haar functie en verantwoordelijkheid uiterst serieus. Zo hebben we op een aantal teams verzorgers en bij ons vaandelteam zelfs een fysiotherapeut. Het is helaas niet mogelijk om dit voor alle teams te organiseren maar we nemen de gezondheid van onze leden niet graag te licht op. Door verschillende redenen krijgen blessures vaak niet de aandacht die nodig is, zeker bij jeugdspelers. Als UDI’19 willen we al onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen, namelijk:

Het gratis sportspreekuur

  • Iedere dinsdagavond 17:20 - 18:10 in de EHBO ruimte bij UDI’19
  • Gratis screening
  • Bestemd voor alle leden
  • Klik op 'Maak een afspraak'

Voor spelers tot 16 jaar is het wenselijk als er een ouder of trainer meekomt. Tijdens de afspraak wordt een diagnose gesteld en gekeken of trainingen/ wedstrijden vervolgd kunnen worden. Indien nodig wordt advies gegeven over verdere behandeling fysiotherapie.

Het blessure sportspreekuur wordt gehouden door een gecertificeerd fysiotherapeut van Wolbert Fysio: centrum voor fysiotherapie, sport en beweegzorg.

We willen als vereniging dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat tijdig actie ondernemen belangrijk is. Een juist gestelde diagnose is daarvoor van groot belang!

Maak een afspraak bij UDI'19 Zorgt

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.