ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Sponsoring bij één van de grootste voetbalclubs van Nederland

Met meer dan 1700 leden, waaronder ruim 400 vrijwilligers, is UDI'19/CSU een van de grootste voetbalverenigingen in Nederland. Onze vereniging biedt een breed scala aan activiteiten, met jeugd-, senioren- en G-teams die actief zijn op de hoogste niveaus van het Nederlandse amateurvoetbal.

UDI'19/CSU staat bekend om haar ambitieuze doelen. Naast sportieve prestaties en recreatieve activiteiten streven we naar een goed bestuurlijke organisatie en genieten we een uitstekende reputatie, niet alleen binnen de regio maar ook ver daarbuiten. Bovendien heeft onze vereniging een belangrijke sociale rol in de gemeente Maashorst. We willen dat UDI'19/CSU een tweede thuis is voor iedereen - spelers, toeschouwers en ook sponsors. Samen met u en uw bedrijf willen we kijken naar de mogelijkheden die bij u passen.

Veel mensen denken dat sponsoring alleen draait om naamsbekendheid. Hoewel sponsoring inderdaad de bekendheid van een bedrijf of merk vergroot, is het ook een uitstekende manier om het imago van de sponsor te communiceren. Hierdoor associeert het publiek de sponsor met de sport, het team of de sporter. Met de juiste creativiteit kan een sponsor op een originele manier opvallen tussen andere sponsoruitingen.

Hoe kunt u het maximale halen uit uw sponsorbudget? We willen graag samen met u de mogelijkheden verkennen en u vervolgens helpen bij het kiezen van het best mogelijke pakket.

Ons doel is om een solide financiële basis te creëren voor de vereniging, zodat zowel onze senioren- als jeugdselectieteams op het hoogst mogelijke niveau kunnen presteren, en er tevredenheid heerst in alle recreatieve afdelingen van onze vereniging.

Dit doel vertaalt zich onder andere in het aantrekken van goed opgeleide trainers, het bieden van extra trainingsfaciliteiten, ondersteuning bij sportieve en recreatieve evenementen, het zorgen voor de juiste begeleiding en het voorzien van uniforme kleding. We streven ernaar om dit alles te realiseren en hopen dat u ons wilt ondersteunen in het bereiken van onze doelen.

Voor meer informatie neemt u contact op met de sponsorcommissie of via: sponsoring@udi19.nl.

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.