ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Sponsoring bij één van de grootste voetbalclubs van Nederland

Met 1700 leden, waaronder ruim 400 vrijwilligers, behoort UDI’19/CSU tot één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. UDI’19/CSU is een breed opgezette vereniging waarin vele jeugd-, senioren- en G-teams actief zijn, die acteren op de hoogste niveaus binnen het Nederlandse amateurvoetbal.

De ambities van UDI’19/CSU zijn alom bekend. Naast sportieve en recreatieve prestaties, een goede bestuurlijke organisatie, een uitstekende naam tot ver buiten de regio heeft de vereniging een belangrijke sociale functie in de gemeente Uden. UDI’19/CSU is tevens een tweede huiskamer waar iedereen zich thuis moet voelen; sporters, toeschouwers en ook sponsoren. In gezamenlijk overleg heeft UDI'19/CSU dan ook zeker mogelijkheden die bij u en uw bedrijf passen.

Veel mensen denken dat het bij sponsoring alleen draait om naamsbekendheid. Sponsoring verbetert de bekendheid van een bedrijf of merk inderdaad aanzienlijk. Maar sponsoring is ook uitermate geschikt voor het communiceren over het imago van de sponsor. Met als resultaat dat de doelgroep de sponsor associeert met de sport, het sportteam of de sporter. Met de juiste creativiteit kan een sponsor op een originele manier opvallen tussen alle andere sponsoruitingen.

Hoe zorgt u ervoor dat u het maximale haalt uit uw sponsorbudget? Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden en vervolgens helpen wij u bij het maken van een keuze voor het best mogelijke pakket.

Ons doel is het creëren van een breed financieel draagvlak voor de vereniging, waardoor zowel senioren- als jeugdselectieteams op een zo hoog mogelijk niveau kunnen presteren en er tevredenheid heerst in alle recreatieve afdelingen van onze vereniging.

Deze doelstelling uit zich onder andere in het aantrekken van goed opgeleide trainers, beschikbaar stellen van extra trainingsfaciliteiten, ondersteuning bij sportieve en recreatieve bijeenkomsten, zorgen voor de juiste begeleiding en het dragen van uniforme kleding.

Voor meer informatie neemt u contact op met de sponsorcommissie of via: sponsoring@udi19.nl.

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.