ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vrijwilligerscommissie UDI'19

De voetbalclub UDI'19 mag trots zijn op de vele vrijwilligers die de club al meer dan 100 jaar op de been houdt. UDI'19 is echter méér dan een voetbalclub. Voor veel leden is Parkzicht de plek waar zij opgroeiden, waar vriendschappen voor het leven ontstaan en waar invulling wordt gegeven aan het begrip "UDI'19 familie".

Zoals alle sportverenigingen draait ook UDI'19 nagenoeg volledig op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet-voetballers. De ene vrijwilliger besteedt meer tijd aan UDI'19 dan de andere. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. 
Willen we de continuïteit van de vereniging waarborgen, dan zijn er meer handjes nodig. Een alternatief is het inzetten van enkele betaalde krachten. Dit leidt echter wel tot een contributieverhoging. Het bestuur heeft dat scenario daarom als ongewenst bestempeld. 

Maar zoals bij veel andere sportverenigingen ervaart ook UDI'19 dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te binden. Zij die verschillende taken en functies vervullen binnen de vereniging. Als gevolg van deze ontwikkeling komt er meer werk en druk te liggen op een steeds kleinere groep vrijwilligers.

UDI’19 maakt nog altijd een groei door. Maar wetende dat mensen steeds minder tijd hebben en we geen professionele krachten willen inhuren, zoeken we naar nieuwe vrijwilligers en commissieleden. 

Aan alle spelers, ouders en liefhebbers. Wil jij onze verenging, waar jezelf bent opgegroeid of waar je kinderen een groot deel van hun vrij tijd doorbrengen, helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij ons UDI’19.

Tini van Hek
vrijwilligerszaken@udi19.nl

Openstaande vacatures

UDI'19, meer dan een voetbalclub. Trainen & wedstrijden lijken simpel, maar achter de schermen zijn talloze vrijwilligers actief: trainers, scheidsrechters, barpersoneel, ballenpompers. Vrijwilligers vormen de kern! Meer te doen bij UDI'19: EHBO/BHV, activiteitencommissie, opruimhulp na weekend, kantinesteun, materiaalverzorging. Wil jij je talenten ook inzetten voor UDI'19? Je bent van harte welkom!

Bekijk onze vacatures

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het Algemeen Bestuur heeft besloten dat in de toekomst alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren.

Meer informatie en aanvragen

Vrijwilligers in beeld

We vinden dat onze hardwerkende vrijwilligers nog wel wat extra waardering verdienen. Elke week zetten veel vrijwilligers zich in om het voetbal mogelijk te maken, van het onderhouden van het sportpark tot het fluiten van wedstrijden. Daarom hebben we voor UDINSIDE de serie 'Vrijwilliger in beeld' bedacht. UDI’19 kan namelijk niet bestaan zonder al die vrijwilligers die belangeloos zoveel tijd in onze vereniging steken. Deze vrijwilligers stellen zich aan je voor:

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.