Vrijwilliger worden?

UDI'19 koestert haar rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar, gedragen door talloze toegewijde vrijwilligers die de club tot meer maken dan alleen een voetbalvereniging. Parkzicht is voor velen een thuis waar vriendschappen bloeien en het gevoel van de "UDI'19 familie" wordt gekoesterd. Echter, met de groei van de club wordt het steeds moeilijker om voldoende vrijwilligers te vinden, wat resulteert in een grotere druk op een kleinere groep. Het bestuur vermijdt het inzetten van betaalde krachten om contributieverhoging te voorkomen, maar om de continuïteit te waarborgen zijn meer helpende handen essentieel. Maar wetende dat mensen steeds minder tijd hebben en we geen professionele krachten willen inhuren, zoeken we naar nieuwe vrijwilligers en commissieleden. 

Aan alle spelers, ouders en liefhebbers. Wil jij onze verenging, waar jezelf bent opgegroeid of waar je kinderen een groot deel van hun vrij tijd doorbrengen, helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij ons UDI’19 of bekijk de vacatures.

Tini van Hek
vrijwilligerszaken@udi19.nl

Openstaande vacatures

UDI'19, meer dan een voetbalclub. Trainen & wedstrijden lijken simpel, maar achter de schermen zijn talloze vrijwilligers actief: trainers, scheidsrechters, barpersoneel, ballenpompers. Vrijwilligers vormen de kern! Meer te doen bij UDI'19: EHBO/BHV, activiteitencommissie, opruimhulp na weekend, kantinesteun, materiaalverzorging. Wil jij je talenten ook inzetten voor UDI'19? Je bent van harte welkom!

Bekijk onze vacatures

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het Algemeen Bestuur heeft besloten dat in de toekomst alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren.

Meer informatie en aanvragen

Vrijwilligers in beeld

We vinden dat onze hardwerkende vrijwilligers nog wel wat extra waardering verdienen. Elke week zetten veel vrijwilligers zich in om het voetbal mogelijk te maken, van het onderhouden van het sportpark tot het fluiten van wedstrijden. Daarom hebben we voor UDINSIDE de serie 'Vrijwilliger in beeld' bedacht. UDI’19 kan namelijk niet bestaan zonder al die vrijwilligers die belangeloos zoveel tijd in onze vereniging steken. Deze vrijwilligers stellen zich aan je voor: