ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Sponsormogelijkheden

Het hoofdveld is een visitekaartje op zichzelf. Het is niet alleen de lichtinstallatie of de fraaie zittribune die opvallen. Vooral de grote hoeveelheid, uitstekend verzorgde, reclameborden valt direct op wanneer u het complex "Parkzicht" betreedt.

U kunt bij UDI’19/CSU reclameborden van verschillende afmetingen plaatsen. Zo kunt u kiezen uit borden met een afmeting van 250cm x 80cm, 500cm x 80cm of zelfs langer (altijd met een hoogte van 80cm).

De reclameborden worden in principe langs het hoofdveld geplaatst, maar kunnen op verzoek ook langs de kunstgrasvelden worden geplaatst. De duur van de huurovereenkomst is drie jaar.

De kosten van het bord inclusief belettering zijn voor rekening van de sponsor. UDI’19/CSU verzorgt het onderhoud van het reclamebord(en) gedurende de huurovereenkomst.

Kledingsponsor worden bij UDI19?

udi shirtOm de uniformiteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle UDI’19 jeugdteams in dezelfde kleuren haar wedstrijden spelen bieden wij onze huidige sponsoren, maar ook nieuwe geïnteresseerde sponsoren/bedrijven, de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een compleet team van UDI’19 in het nieuw te steken. Het tricolores shirt voldoet aan een aantal specifieke wensen van UDI’19 zoals een vaste kleurstelling, de breedte van de strepen, de logo’s, maar ook leuke details zoals bijvoorbeeld de tekst ‘’sinds 1919’’, welke is verwerkt in de kraag.

Speciaal hiervoor is een ‘’sponsorshirt’’ ontwikkeld waarop uw reclame uiting prachtig kan worden weergegeven. Een uniek shirt wat speciaal voor UDI’19 wordt geproduceerd. Een leuke bijkomstigheid is dat het indrukken van uw bedrijfsnaam/logo op eenzelfde manier gebeurd als waarmee het shirt is geproduceerd.

Het UDI’19 tricolores shirt wordt speciaal geproduceerd. De productietijd bedraagt minimaal 8 weken. Ondanks de meer dan ruime voorraad bij Intersport Superstore Uden is door de brede matenrange geen 100% leveringsgraad te garanderen. Dus wilt u er z eker van zijn dat he t door u gesponsorde t eam al vanaf het begin van het nieuwe seizoen compleet in de nieuwe outfit k an schitteren, geef dan uw bestelling zo spoedig mogelijk aan ons door.

Mocht u hierover vragen hebben of heeft u interesse in het sponsoren van een team hebben dan kunt u contact met de sponsorcommissie.

Bijlage UDI-sponsorbrief mogelijkheden

Super opvallend dynamisch LED scherm bij UDI’19/CSU

Een super opvallend dynamisch LED scherm op sportpark “Parkzicht” is het nieuwste concept voor reclame-uitingen bij UDI’19/CSU. Een multifunctioneel Led Board van 3 bij 5 meter geplaatst op een aluminium paal van 10 meter hoogte. Bovendien is dit het eerste Led Board in Nederland dat 180° gedraaid kan worden van het hoofdveld richting het terras waardoor het scherm op bijna alle velden en vanaf de Rondweg zichtbaar is. Het scherm is snel en staat op een strategische plaats aan het hoofdveld en kan door bezoekers van wedstrijden niet over het hoofd worden gezien.  

Tijdens de Open Dag van zaterdag 2 september jl. heeft de introductie van het led–scherm plaats gevonden. Het multifunctionele scherm is mede tot stand gekomen door Tronix Lighting B.V. Uden, Workpol Afbouw bv Uden en Keramische Natuursteen Tegels Mexim B.V. Uden.    

Als stersponsor van UDI’19/CSU komt u met uw bedrijfslogo of filmpje zeven dagen per week voor een bepaalde periode geheel gratis honderden keren in beeld.
Voorbeeld: bij een 1 stersponsorschap is dat een maand gratis adverteren, bij een 2 sterrensponsorschap zijn de reclameboodschappen twee maanden gratis, etc.. Na deze gratis reclame bedragen de kosten € 500,00 per jaar, zowel voor filmpje als voor een advertentie. Businessclub leden betalen € 500,00 per jaar voor een advertentie en € 700,00 per jaar voor een filmpje tot 30 seconden. De reclame uitingen op het full colour led-scherm zijn dynamisch en vallen door de bewegingen extra op; een gegarandeerde exposure voor uw bedrijf.

Aanleverspecificaties:

Filmpjes en foto’s bij voorkeur aanleveren in HD formaat 1920 x 1080 (groter mag ook)
Sponsors die een filmpje willen maar het zelf niet kunnen aanleveren kunnen ook de gewenste losse foto’s en/of bewegende beelden aanleveren en dan wordt er een filmpje van gemaakt. Filmpjes die gemaakt worden van losse foto’s en/of bewegende beelden worden wel gefactureerd aan de desbetreffende sponsor. Voor info:sponsoring@udi19.nl

 

Veldadoptie

Dit is een sponsormogelijkheid bij UDI'19/CSU die enorm aanslaat. Het is een vorm van reclame met een zeer hoge exposurewaarde voor de sponsor. Deze exposure richt zich vooral op de vele bezoekers van ons sportpark maar is tevens gericht op de enorme stroom passanten die dagelijks ons mooie sportcomplex voorbij rijden via de Lippstadtsingel.

Het werkt als volgt: sponsor adopteert een veld, dit veld krijgt vervolgens de naam van de sponsor, het veldnummer vervalt dus. UDI'19/CSU zal in al haar communicatie en aanduidingen de sponsor/veldnaam gaan gebruiken. De velden zullen duidelijk worden voorzien van kwalitatieve reclame, waarbij het logo/een slogan/een boodschap van de sponsor wordt gebruikt.

Deze exposure mogelijkheid bevindt zich achter de doelen, daar staan momenteel zgn. ballenvangers. Deze ballenvangers zal UDI'19/CSU voorzien van reclamedoeken van maar liefst 10 x 2 meter, uitgevoerd in groen en wit, met de reclame naar wens van de sponsor. Daarnaast zal bij de ingang van ons sportpark, Parkzicht, een overzichtelijke plattegrond te vinden zijn met de verwijzing naar de velden, wederom voorzien van duidelijke reclame van de sponsor. Bijvoorbeeld:

Aangezien de exposure per veld verschilt, zijn ook de tarieven voor veldadoptie per veld verschillend. De aanmaakkosten van de reclame zijn voor rekening van UDI'19, zo ook vervanging, reparatie en onderhoud. Gezien de hoge aanmaakkosten kunnen we uitsluitend driejarige overeenkomsten aanbieden.

Club TV

Club TV voedt schermen op meerdere locaties in het clubhuis (inclusief bestuurskamer) met allerlei informatie vanuit verschillende bronnen. Club TV is ontwikkeld om op een krachtige en moderne manier te kunnen communiceren met sporters, leden, bezoekers, klanten en medewerkers. Club TV trekt de aandacht en versterkt het beeld van een moderne en attractieve vereniging met aandacht voor de voetbalsport en alles wat daarbij in beeld komt. Sponsormogelijkheden met bedrijfslogo's en aanvullende informatie als adres, telefoonnummer en website.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie of via ons mailadres: sponsoring@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.