ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Sponsormogelijkheden

Het hoofdveld is een visitekaartje op zichzelf. Het is niet alleen de lichtinstallatie of de fraaie zittribune die opvallen. Vooral de grote hoeveelheid, uitstekend verzorgde, reclameborden valt direct op wanneer u het complex "Parkzicht" betreedt.

U kunt bij UDI’19/CSU reclameborden van verschillende afmetingen plaatsen. Zo kunt u kiezen uit borden met een afmeting van 250cm x 80cm, 500cm x 80cm of zelfs langer (altijd met een hoogte van 80cm).

De reclameborden worden in principe langs het hoofdveld geplaatst, maar kunnen op verzoek ook langs de kunstgrasvelden worden geplaatst.

Kledingsponsor worden bij UDI19?

udi shirtOm de uniformiteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle UDI’19 jeugdteams in dezelfde kleuren haar wedstrijden spelen bieden wij onze huidige sponsoren, maar ook nieuwe geïnteresseerde sponsoren/bedrijven, de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een compleet team van UDI’19 in het nieuw te steken. Speciaal hiervoor is een ‘’sponsorshirt’’ ontwikkeld in samenwerking met Intersport en kledingmerk Robey. De opmaak van het shirt zal nagenoeg ongewijzigd blijven. Vanaf het seizoen 2023-2024 zal er een moderne trainingscollectie verkrijgbaar zijn bij Intersport van het merk Robey. Er is gekozen voor een kwalitatief maar vooral betaalbare collectie.
 
Door het bestuur is voorgeschreven dat alle nieuwe gesponsorde trainingskleding van het merk Robey moet zijn en bij Intersport Superstore Uden besteld dient te worden. Intersport heeft het exclusieve recht om het UDI’19 logo te gebruiken.

Mocht u hierover vragen hebben of heeft u interesse in het sponsoren van een team hebben dan kunt u contact met de sponsorcommissie.

Bijlage UDI-sponsorbrief mogelijkheden

Super opvallend dynamisch LED scherm bij UDI’19/CSU

Een super opvallend dynamisch LED scherm op sportpark “Parkzicht” is het nieuwste concept voor reclame-uitingen bij UDI’19/CSU. Een multifunctioneel Led Board van 3 bij 5 meter geplaatst op een aluminium paal van 10 meter hoogte. Bovendien is dit het eerste Led Board in Nederland dat 180° gedraaid kan worden van het hoofdveld richting het terras waardoor het scherm op bijna alle velden en vanaf de Rondweg zichtbaar is.

 

Veldadoptie

Dit is een zeer succesvolle sponsormogelijkheid bij UDI'19/CSU. Het biedt een reclamevorm met hoge exposurewaarde voor de sponsor, gericht op zowel bezoekers van ons sportpark als passanten op de Lippstadtsingel.

De sponsor adopteert een veld en krijgt de naam van dat veld. UDI'19/CSU zal de sponsor/veldnaam gebruiken in al haar communicatie. Kwalitatieve reclame met het logo/slogan/boodschap van de sponsor wordt duidelijk geplaatst op de velden en ballenvangers achter de doelen. De reclamedoeken op de ballenvangers zijn 10 x 2 meter groot, uitgevoerd in groen en wit. Daarnaast komt er bij de ingang van ons sportpark, Parkzicht, een plattegrond met duidelijke reclame van de sponsor en verwijzing naar de velden.

ClubTV

ClubTV voedt schermen op meerdere locaties in het clubhuis (inclusief bestuurskamer) met allerlei informatie vanuit verschillende bronnen. ClubTV is ontwikkeld om op een krachtige en moderne manier te kunnen communiceren met sporters, leden, bezoekers, klanten en medewerkers. ClubTV trekt de aandacht en versterkt het beeld van een moderne en attractieve vereniging met aandacht voor de voetbalsport en alles wat daarbij in beeld komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie of via ons mailadres: sponsoring@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.