Onze Sponsoren

Ster-sponsors

We zijn trots op onze ster-sponsors: Beter Bed, CSU, Intersport Superstore Uden (kledingsponsor), Willems Uden Technische Installaties en Workpol Afbouw BV. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de vereniging UDI’19. Stuk voor stuk ambitieuze bedrijven die betrokken zijn bij de samenleving en al gedurende lange tijd een partnership vormen met UDI’19.

Business Club UDI'19

Business Club UDI’19, de club waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ondernemen, ontmoeten en ontspannen rond onze voetbalwedstrijden op hoog landelijk amateurniveau.

De ledengroep van de Business Club UDI’19 is groot, trouw en divers. Voor elk bedrijf en budget is er plaats in onze club. Door u aan te sluiten bij onze club heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau. U legt persoonlijke en zakelijke contacten in de Business Home rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal waar altijd een hapje en een drankje voor u klaar staat.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor diverse activiteiten tijdens het seizoen. Een mooi jaarprogramma biedt goede kansen om in een prettige ambiance op een informele manier zowel te netwerken als te ontspannen. Elk jaar staan er mooie evenementen op de agenda. Bijvoorbeeld, gezamenlijk naar een binnenlandse of buitenlandse voetbalwedstrijd en UDI-veiling.

Wilt u eens kennis komen maken en de sfeer proeven bij een van onze activiteiten of thuiswedstrijden, neem dan contact met ons op via: sponsoring@udi19.nl

Onze sponsoren & Businessclub Leden