ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Onze Sponsoren

 

Hoofdsponsor

Sinds het seizoen 2017/2018 is CSU de hoofdsponsor van UDI’19 en luidt de verenigingsnaam UDI’19/CSU. UDI’19/CSU is er trots op Udense bedrijf zich heeft verbonden aan UDI’19.

Over CSU

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2022 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het tiende jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Kledingsponsor

Sinds het seizoen 2014/2015 is Intersport Superstore Uden, de voetbalspeciaalzaak van Uden,  aan UDI’19 verbonden als hoofdsponsor van de jeugdafdeling UDI’19. Daarnaast zijn zij in samenwerking met Masita ook de kledingsponsor van UDI’19.

Subsponsoren

Naast de hoofdsponsor en kledingsponsor leveren Bavaria, Beter Bed, Jumbo Supermarkten, Willems Uden Technische Installaties en Workpol een belangrijke bijdrage aan UDI’19.

Stuk voor stuk ambitieuze bedrijven die betrokken zijn bij de samenleving en al gedurende lange tijd een partnership vormen met UDI’19

Onze sponsors

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.