ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Onze Sponsoren

 

Hoofdsponsor

Sinds het seizoen 2017/2018 is CSU de hoofdsponsor van UDI’19 en luidt de verenigingsnaam UDI’19/CSU. UDI’19/CSU is er trots op Udense bedrijf zich heeft verbonden aan UDI’19.

Over CSU

CSU is vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2023 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het elfde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Ster-sponsors

Naast onze hoofdsponsor CSU leveren Beter Bed, Intersport Superstore Uden (kledingsponsor), Willems Uden Technische Installaties en Workpol Afbouw BV een belangrijke bijdrage aan UDI’19/CSU. Stuk voor stuk ambitieuze bedrijven die betrokken zijn bij de samenleving en al gedurende lange tijd een partnership vormen met UDI’19/CSU.

Business Club UDI’19

Business Club UDI’19, de club waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ondernemen, ontmoeten en ontspannen rond onze voetbalwedstrijden op hoog landelijk amateurniveau.

De ledengroep van de Business Club UDI’19 is groot, trouw en divers. Voor elk bedrijf en budget is er plaats in onze club. Door u aan te sluiten bij onze club heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau. U legt persoonlijke en zakelijke contacten in de Business Home rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal waar altijd een hapje en een drankje voor u klaar staat.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor diverse activiteiten tijdens het seizoen. Een mooi jaarprogramma biedt goede kansen om in een prettige ambiance op een informele manier zowel te netwerken als te ontspannen. Elk jaar staan er mooie evenementen op de agenda. Bijvoorbeeld, gezamenlijk naar een binnenlandse of buitenlandse voetbalwedstrijd, Golftoernooi, Kerstveiling.

Wilt u eens kennis komen maken en de sfeer proeven bij een van onze activiteiten of thuiswedstrijden, neem dan contact met ons op via: sponsoring@udi19.nl

Onze sponsoren & Businessclub Leden

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.