Openingstijden kantine

Week 23-24-25-26:

Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag 18:00 - 22:00
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag 18:00 - 00:00
Vrijdag gesloten
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:30 - 20:00
Maandag 18:00 - 21:45
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 18:00 - 21:45
Vrijdag gesloten
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten

Op zaterdag en zondag is de keuken open van 12.00 u tot 18.00 uur. **

** De openingstijden van de kantine afwijken ivm de geplande wedstrijden. Keuken is beperkt open of gesloten op zaterdag.

Accommodatie

Onze vereniging is al sinds 1959 gehuisvest op de huidige lokatie in het gemeentelijk sportpark. Gestart werd met een drietal velden (het huidige hoofdveld en de velden 1 en 2) en inmiddels is men anno 2017 uitgegroeid naar een groot complex bestaande uit zeven wedstrijdvelden (waarvan 2 kunstgrasvelden) en drie trainingsvelden. Mede door het vele groen biedt de accommodatie een knusse aanblik.

Ondanks het grote aantal speelvelden is het elke week weer een grote puzzel om met name op de zaterdagen de vele wedstrijden te kunnen laten spelen waarbij de beschikbare kleedaccommodatie (twintig kleedlokalen) een belemmering is voor de groei van de jeugdafdeling. In de multifunctionele ruimte is er ruimte voor besprekingen, hebben de materiaalmensen een goed eigen onderkomen gekregen en is er ook plek voor de EHBO en de eigen wasserij.

Sportpark van boven gezien, 2018

Het grote hoofdveld (natuurgras) met wedstrijdverlichting is de trots van de vereniging met een grote zittribune en op de lange zijdes staantribunes waar plaats is voor maximaal 5000 bezoekers. Aantallen welke met oefenwedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders als Ajax, Feyenoord en PSV ook daadwerkelijk gehaald werden. Bovendien is de KNVB hier ook graag te gast met interlands en kwalificatietoernooien van Nederlandse jeugdteams O19 en O17.

Voor de ontvangst van gasten en sponsoren is een mooie en ruime bestuurskamer/sponsorhome ingericht. Naast de algemene ruimtes beschikt de vereniging uiteraard ook over enkele ruimtes voor besprekingen, een ruim digitaal wedstrijdsecretariaat en een eigen drukkerij waar veel publicaties in eigen beheer worden vervaardigd.

Clubhuis

Het kloppend hart van het sportpark is het ruime clubhuis welke doordeweeks s'avonds is geopend maar waar het vooral elk weekeinde een drukte van belang is wanneer de vele jeugd- en seniorenteams hun wedstrijden spelen. De exploitatie van de kantine gebeurt in eigen beheer waar Sylvia en haar vele medewerkers ervoor zorgen dat iedereen voorzien wordt van de gewenste drankjes en hapjes. Voor veel leden is de kantine een tweede huis en worden er na afloop van wedstrijden en/of trainingen de nodige uurtjes doorgebracht. In de zomer van 2013 heeft het clubhuis een complete make-over gekregen waarbij de binnenzijde vrijwel volledig opnieuw is opgebouwd en nu weer een fris en modern interieur heeft. Naast de reguliere bar is er ook een bovenbar, zijn er de nodige zithoeken, een geheel aparte koffiecorner voor met name de weekenden en een eigen uitgifte van de keuken. In 2015 is de kantine nog verder uitgebreid met een groot overdekt en verwarmd terras met een eigen bar waar veel en dankbaar gebruikt van wordt gemaakt.

Regelmatig worden er speciale middagen/avonden georganiseerd door de activiteitencommissie of specifieke teams. Zo kunnen bezoekers genieten van ondermeer de Jubilarissenavond, Kerstborrel, Nieuwjaarsreceptie, UDI-Quiz en vele andere activiteiten. Alle belangrijke voetbalwedstrijden of sportgebeurtenissen worden deze uitgezonden de vele schermen in het clubhuis.