Mooie opening Easter Open 2018 met ’n spectaculair vuurwerkshow als slot

31-03-2018 AlgemeenJeugd

Vrijdagavond verwelkomde Léon de Beer de vele aanwezigen bij voetbalvereniging UDI'19/CSU en opende burgemeester Henk Hellegers het Internationaal Easter Open Tournament 2018.

Ook sprak Tiny van Gemert namens de organisatie van Easter Open een woord; het is voor de 19e keer dat dit toernooi wordt gespeeld en wij wensen iedereen erg veel plezier.

De Easter Open Tournaments worden gespeeld in drie delen van Nederland, in het zuiden (Noord-Brabant en Noord-Limburg), Oosten (Overijssel) en in het westen (Zuid-Holland). Deze toernooien zijn voor jongens en meisjes teams. Tijdens Pasen verwelkomen achttien sportparken meer dan 600 teams uit vijftien landen.

Tijdens de opening was er onder andere muziek van BB COOL, Easter Open Winner Cup 2018 (i.s.m. Jeugdopleiding UDI’19 en Keeperschool van der Kruijssen), Walking Football & G-voetbal wedstrijd.

De avond werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow, dit werd mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor bij UDI’19 van dit tournament door Workpol Afbouw BV. UDI’19 bedankt iedereen die deze vrijdag zich heeft ingezet om deze leuke opening tot stand te brengen.

Zaterdag is de aftrap van Easter Open 2018 en zijn er op alle sportparken groepswedstrijden. Zondag is de afsluiting met plaatsingswedstrijden en de finales. U bent van harte welkom om ’n kijkje te komen nemen op sportpark Parkzicht bij UDI’19.

Foto's zijn gemaakt met dank door Frans Geenevasen!