De twee G-teams presenteerden hun wedstrijdtenues & trainingspakken

12-02-2019 AlgemeenG-voetbal

De spelers van de twee G-teams van UDI’19/CSU presenteerden afgelopen zondag met groot enthousiasme hun nieuwe mooie wedstrijdtenues en trainingspakken. Die zijn gesponsord door café ’t Stulpke en Brownies en Downies Uden.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de spelers van de G-elftallen en medewerkers ’t Stulpke en Brownies en Downies getrakteerd werden op een echte VIP-dag, met een wedstrijd op het hoofdveld van UDI’19 en een ontvangst in de bestuurskamer van UDI, zodat ze de nieuwe shirts gelijk konden gebruiken, maar door de regen ging de wedstrijd helaas niet door. Die wordt op een later moment gelukkig nog gewoon ingehaald. 

Het plezier was er onder de spelers niet minder om, die trots hun nieuwe shirts en trainingspakken aan hun ouders en voorzitter Ben Tuithof lieten zien. Er waren ook bijzondere gasten bij de feestelijke presentatie aanwezig. Zo was Bert Dekkers uitgenodigd, de man die lang geleden het G-voetbal bij UDI’19 heeft opgezet. Zichtbaar genoot hij van de ochtend. Ook was Yvonne Raymakers aanwezig, zus van de helaas overleden Ronny Raymakers, die altijd erg begaan was met de G-jeugd. Dat bleek wel toen zij aan het eind van de ochtend een verrassing voor de G-teams in petto had: een uitnodiging voor een teamuitje bij ZooPark Overloon. Namens Ronny.
Hoe mooi is dat?